Emeginize saglik hocam. Basarilar dilerim.
mad_080 Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım M. Ali Cihazım Mi9T 6/128 Konum Turkiye Katılım 23 Kasım 2019 Konular 4 Mesajlar 1.194 Çözümler 4 Tepkime puanı 659 Puanları 128 26 Şubat 2021 #11 Emeginize saglik hocam. Basarilar dilerim.
MertBeet Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mert Cihazım POCO X3 NFC Konum Samsun Katılım 10 Ocak 2020 Konular 27 Mesajlar 1.106 Çözümler 1 Tepkime puanı 779 Puanları 128 26 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #12 mad_080' Alıntı: Emeginize saglik hocam. Basarilar dilerim. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hocam
mad_080' Alıntı: Emeginize saglik hocam. Basarilar dilerim. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hocam
kemli Bana bir yol ver hele ! Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım abdullah Cihazım mi max 64 Yaş 59 Konum istanbul Katılım 16 Ocak 2017 Konular 18 Mesajlar 377 Tepkime puanı 159 Puanları 58 27 Şubat 2021 #13 Tebrikler hocam, varlığınla gurur duyuyorum xiaomi kullanıcısı olarak. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tebrikler hocam, varlığınla gurur duyuyorum xiaomi kullanıcısı olarak. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kacaksevgilim Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Hakan Cihazım Poco F4 pro Yaş 36 Konum null Katılım 2 Mayıs 2016 Konular 23 Mesajlar 872 Tepkime puanı 334 Puanları 78 1 Mart 2021 #14 Hocam emeğine sağlık,bir sonraki sürümde anx kamerayı ekler misin?
MertBeet Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mert Cihazım POCO X3 NFC Konum Samsun Katılım 10 Ocak 2020 Konular 27 Mesajlar 1.106 Çözümler 1 Tepkime puanı 779 Puanları 128 1 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 kacaksevgilim' Alıntı: Hocam emeğine sağlık,bir sonraki sürümde anx kamerayı ekler misin? Genişletmek için tıkla ... Sorunsuz olsa eklerim hocam ama video da zaman problemi var maalesef android 11 için olanlarda. GcamGo eklicem sonraki güncellemeye idarelik
kacaksevgilim' Alıntı: Hocam emeğine sağlık,bir sonraki sürümde anx kamerayı ekler misin? Genişletmek için tıkla ... Sorunsuz olsa eklerim hocam ama video da zaman problemi var maalesef android 11 için olanlarda. GcamGo eklicem sonraki güncellemeye idarelik
H hasanpocox3 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım hasan Cihazım poco x3 nfc Yaş 36 Konum antalya Katılım 15 Aralık 2020 Konular 5 Mesajlar 39 Tepkime puanı 6 Puanları 8 1 Mart 2021 #16 Güzel olmuş. Samsung arayüzüne benziyor
MertBeet Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mert Cihazım POCO X3 NFC Konum Samsun Katılım 10 Ocak 2020 Konular 27 Mesajlar 1.106 Çözümler 1 Tepkime puanı 779 Puanları 128 4 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #17 1.1 Güncellemesi yayınlandı Ekran Görüntüleri Güncellendi Kaynak tarafındaki yenilikler Akıllı şarj desteği eklendi Nezuko Sağlık Uygulaması eklendi Bildirim ışığı desteği eklendi ve daha fazlası.. Cihaz tarafındaki değişiklikler •GcamGo eklendi •Önyükleme sırasında UFS saat ölçeklendirmesi devre dışı bırakıldı(toplam önyükleme süresini azaltır) •Cihaza özel ayarlar bölümünde ki "hide camera cutout" seçeneği kararlı çalışmadığından dolayı kaldırıldı Onun yerine geliştirici seçeneklerine "Çentiği gizle" ve "Çentik Çubuğunu gizle" seçenekleri eklendi Çentiği gizle: Çentik bölümüne siyah bir bar ekler Çentik Çubuğunu gizle: Tüm oyun ve uygulamaların tam ekran çalışmasını sağlar Ufak çapta Türkçe çeviriler yapıldı Son düzenleme: 4 Mart 2021
1.1 Güncellemesi yayınlandı Ekran Görüntüleri Güncellendi Kaynak tarafındaki yenilikler Akıllı şarj desteği eklendi Nezuko Sağlık Uygulaması eklendi Bildirim ışığı desteği eklendi ve daha fazlası.. Cihaz tarafındaki değişiklikler •GcamGo eklendi •Önyükleme sırasında UFS saat ölçeklendirmesi devre dışı bırakıldı(toplam önyükleme süresini azaltır) •Cihaza özel ayarlar bölümünde ki "hide camera cutout" seçeneği kararlı çalışmadığından dolayı kaldırıldı Onun yerine geliştirici seçeneklerine "Çentiği gizle" ve "Çentik Çubuğunu gizle" seçenekleri eklendi Çentiği gizle: Çentik bölümüne siyah bir bar ekler Çentik Çubuğunu gizle: Tüm oyun ve uygulamaların tam ekran çalışmasını sağlar Ufak çapta Türkçe çeviriler yapıldı
MertBeet Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mert Cihazım POCO X3 NFC Konum Samsun Katılım 10 Ocak 2020 Konular 27 Mesajlar 1.106 Çözümler 1 Tepkime puanı 779 Puanları 128 4 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #18 HOTFİX İnstagram, WhatsApp, Telegram gibi bazı uygulamalarda video oynatmama sorunu çözüldü.. ROM yeniden upload edildi..
HOTFİX İnstagram, WhatsApp, Telegram gibi bazı uygulamalarda video oynatmama sorunu çözüldü.. ROM yeniden upload edildi..
halliehoward2011 Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Özgür Cihazım Mi9se,POCOX3NFC Yaş 34 Konum Batman Katılım 7 Temmuz 2020 Konular 6 Mesajlar 54 Tepkime puanı 7 Puanları 8 5 Mart 2021 #19 Başarılarının Devamını Dilerim...
H Hknmktv Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Hakan Cihazım Poco X3 Nfc Yaş 31 Konum Tekirdağ Katılım 28 Kasım 2016 Konular 3 Mesajlar 286 Çözümler 1 Tepkime puanı 100 Puanları 58 9 Mart 2021 #20 Kolay gelsin hocam. Ellerinize sağlık.