Kernel Nexus Kernel Miatoll

vegasline

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
VegasLine
Cihazım
Note 9pro
Konular
0
Bu kernelin lineageos ext unofficial rom için olan versionu var ben şuan aktif olarak velion kernel aosp kullanıyorum eol oldu velion kernel nexusun lineageos ext için olan versionu + lineageos ext android 16 unofficial iyi bir kombo olurdu
Yanıt için teşekkürşer.
cihazda banka uygulamaları vs. olucak.
lineageos ext android 16 unofficial resmi sürüm olmadığı için mantıklı mı. a15 olsa da sorun değil benim için. Aklımdaki offical lineage os kurup nexus yada blackhole kernel atmak vardı. telegram gruplarında blackhole daha iyi diyolar. kararsız kaldım o yüzden. sizin de güvenli olarak düşündüğünüz önerilerinizi bekliyorum.

Mami198511

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
17
Yanıt için teşekkürşer.
cihazda banka uygulamaları vs. olucak.
lineageos ext android 16 unofficial resmi sürüm olmadığı için mantıklı mı. a15 olsa da sorun değil benim için. Aklımdaki offical lineage os kurup nexus yada blackhole kernel atmak vardı. telegram gruplarında blackhole daha iyi diyolar. kararsız kaldım o yüzden. sizin de güvenli olarak düşündüğünüz önerilerinizi bekliyorum.
Velion iyi gibi geldi blackhole kullandımda pili yiyor gibime geldi nexustan ben geçtim adamlar lineageos ext ye odaklı miuidayken kullanıyordum nexus hata raporu atıyorum bi gram takmadilar

Velion eol oldu ama aosp için velion iyi gibi.

Üst Alt