nexus 4 miui rom Türkçeleştirmesi hakkında

• Konbuyu başlatan rev6
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 9
  • Görüntüleme 2K

rev6

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
3
Arkadaşkar herkese merhaba

nexus 4 miui romu Türkçeleştirmeye çalışıyorum jbart ile fakat tüm işlemleri yapıp compile tıkladığımda bilgisayarım kapanıveriyor,ne yaptıysam çözemedim bu sorunu sizce neden oluyor olabilir?

rica etsem biriniz http://en.miui.com/download-75.html şu romu Türkçeleştirip upload edebilirmi ?

rev6

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
chatin_62' Alıntı:
Bilgisayar ile ilgili bir sıkıntınız var sizin. Jbart ile alakası yok.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
evet ama sorunun ne olduğunu bulamadım hocam,format atıp herşeyi tekrar kurdum nafile,java yüklü olması gerek diyor sistemimde o da yüklü,notebook kullanıyorum işlem yüzünden sıcaklıktan kapandı desem laptop ısınmıyor bile :( ne yapıcağımı şaşırdım bir türlü Türkçeleştiremedim romu gitti

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Sorunun ne olduğunu bilemiyorum. Ama Jbart yüzünden bilgisayarın kapandığını hiç duymadım. Zaten mantıken de böyle birşey olması mümkün değil.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Oyla:

rev6

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
3
Arkadaşlar ne yaptıysam başaramadım bilgisayarım kapanıyor programı kullanırken,Allah rızası için Türkçeleştirip upload edebilir mi biriniz :( ?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
rev6' Alıntı:
Arkadaşlar ne yaptıysam başaramadım bilgisayarım kapanıyor programı kullanırken,Allah rızası için Türkçeleştirip upload edebilir mi biriniz :( ?

Hocam ben romu indirmeye başladım ama indirime hızı çok düşük... Bir de upload etmem lazım. Büyük ihtimalle akşamdan önce bitmez.

Oyla:

rev6

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
3
cantara' Alıntı:
rev6' Alıntı:

Hocam ben romu indirmeye başladım ama indirime hızı çok düşük... Bir de upload etmem lazım. Büyük ihtimalle akşamdan önce bitmez.

Allah razı olsun hocam sizden,ne kadar teşekkür etsem az 3-4 gündür yapmadğım şey kalmadı 

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
rev6' Alıntı:
cantara' Alıntı:
rev6' Alıntı:

Allah razı olsun hocam sizden,ne kadar teşekkür etsem az 3-4 gündür yapmadğım şey kalmadı 

Hocam romu indirdim, türkçeleştirdim. Şimdi telefona atıp deniyorum eğer sorun yoksa upload edip linki buradan size gönderirim hocam :)

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
https://mega.co.nz/#!TJYwlY7D!KdV7QUCb0m1pcb0ZJj47J_coowndnYisicsBMuiroIw

Hocam yukarıdaki bağlantıdan romu indirebilirsiniz. Ben telefona kurup denedim sorunsuz kuruluyor ama uzun süre test etme fırsatım olmadı. Siz kurup denedikten sonra Nexus 4 başlığı altında eran görüntüleriyle birlikte konu olarak paylaşırsanız çok sevinirim.

Oyla:

rev6

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
3
cantara' Alıntı:
https://mega.co.nz/#!TJYwlY7D!KdV7QUCb0m1pcb0ZJj47J_coowndnYisicsBMuiroIw

Hocam yukarıdaki bağlantıdan romu indirebilirsiniz. Ben telefona kurup denedim sorunsuz kuruluyor ama uzun süre test etme fırsatım olmadı. Siz kurup denedikten sonra Nexus 4 başlığı altında eran görüntüleriyle birlikte konu olarak paylaşırsanız çok sevinirim.

teşekkür ederim hocam kurduktan sonra  en kısa sürede paylaşıcam :)

Oyla:
Üst Alt