Bulana kadar canım çıktı valla hocam baktım forumdada bulamadım bari paylaşayım dedim bulunca
sorun nedir ?Rehber - Tema Türkçeleştirme Nasıl Yapılır...
Sıkça sorulan sorulardan biriydi Tema Türkçeleştirme nasıl yapılır diye. Bende herkes tema yapabilsin ya da Türkçeleştirsin diye ufak bir rehber hazırladım umarım faydalı olur. Türkçeye Çevrilmiş Tema Linki: pirinç şarabı.mtz Bu rehber konuda sizlere beğendiğiniz Çin mağazasındaki Çince...forum.miuiturkiye.net
Widget nasıl Türkçe'ye çevirilir diye bir üyemiz soru sormuş ben de mesajdaki konuyu gönderdim. Burada bir sorun göremiyorumo kadar aradığınızı bilsem bütün sürümleri ile paylaşırdım hocam ben düzenledim Türkçeye çevirdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sorun nedir ?
bende sorun derken hocam Türkçeleştire bilir misiniz diyerek okudum. Sorun diyerek onu söyledim .Widget nasıl Türkçe'ye çevirilir diye bir üyemiz soru sormuş ben de mesajdaki konuyu gönderdim. Burada bir sorun göremiyorum
Widget Türkçeleştirme yapabilecek arkadaşımız var mı? Çok makbule geçerdi
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elinize sağlık, çok sağolunbende sorun derken hocam Türkçeleştire bilir misiniz diyerek okudum. Sorun diyerek onu söyledim .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
widgetin türkçeleştirilmiş versiyonu hocam
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
güle güle kullanın hocam ...Elinize sağlık, çok sağolun
Paylaşırsanız memnun oluruzgüle güle kullanın hocam ...
temanın Türkçe versiyonu isteyen olursa onuda göndere bilirim.
buyurun hocamPaylaşırsanız memnun oluruz
Tamamen türkçe versiyonumu hocam bu ona göre konu başına bu linkide ekleyelimbuyurun hocam
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir