- Adım
- Mertcan
- Cihazım
- Poco X3
- Meslek
- Dondurulmuş Üni.
- Konular
- 63
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Rica ederim hocamDetaylı anlatım için teşekkürler.
Rica ederim hocamDetaylı anlatım için teşekkürler.
Bekliyor olacağım hocam.İlk fırsat deneyip bilgi vereceğim
TWRP kurulu değil hocam kurup öyle deneyeceğimBekliyor olacağım hocam.
Aslında bilgisayara da gerek yok .prop dosyasını kopyalayın telefonun ana dizinine, telefon üzerinden gerekli değişiklikleri yapın ve TWRP'den değişiklik yaptığınız dosyayı orijinali ile değiştirin.
Anladım hocam. stock build.prop dosyasını yedeklemeyi unutmayın.TWRP kurulu değil hocam kurup öyle deneyeceğim
Anladım hocam. stock build.prop dosyasını yedeklemeyi unutmayın.
Malesef hocam twrp den dosyayı alıp qemu.hw.mainkeys 1 i 0 olarak değiştirdim tekrar attım system dosyasına ama full ekran aktif olmadı. kontrol için magisk yükledim heme aktif oldu magiski silince tekrar pasif oldu bu yöntemde benim için yaramadı başya yöntem aramaya devam. teşekkürler ilginiz için
Rica ederim hocam. Magisk neden kullanmıyorsunuz ? çok daha kullanışlı hale getiriyor aslında telefonu.Malesef hocam twrp den dosyayı alıp qemu.hw.mainkeys 1 i 0 olarak değiştirdim tekrar attım system dosyasına ama full ekran aktif olmadı. kontrol için magisk yükledim heme aktif oldu magiski silince tekrar pasif oldu bu yöntemde benim için yaramadı başya yöntem aramaya devam. teşekkürler ilginiz için
Root yaptınız mı ?Yabancı forumlardan anladığım kadarıyla rootsuz cihazlarda build.prop dosyaları her açılışta salt okunur olarak açıldığından yapılan değişiklik algılanmıyor. 644 izinlerini verseniz de rootsuz değişiklikler algılanmıyor. sonuç olarak MiuiPro ya geçtim bakalım umarım sorun yaşamam.