Netspeed ve millenicom çıkmazı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Böyle yeni gelen için kod paylaşımları iyi oluyor aslında izin verilirse ana konu şeklinde kod paylaşımlarının yapılacağı bir konu bile düşünülebilir her iki tarafta faturasını düzenli ödediği taktirde hizmeti önerende, geçen arkadaşta ücretsiz kullanıyor. Turk.net te mantık bu ama millenicomda da öyledir sanırım.

Sahund19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Yüksek Lisans Öğr.
Konular
27
Arkadaşlar an itibariyle internetim kuruldu. İlk defa bu kadar hızlı bir hizmet aldım. Başvuruyu aldıktan 1 saat sonra kuruluma geldiler. Geliyoruz diye aradıklarında şaşırdım hatta kim geliyor acaba fln oldum böyle. 35 mbps fiber internet aldım Millenicom'dan. 2 ayrı siteden yapmış olduğum ilk hız testlerini aşağıda veriyorum. Testleri kablosuz internet yani wifi ile yaptım buna rağmen gerçekten gayet iyi sonuçlar verdi. Tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Eğer sizde Millenicom operatöründen internet almak isterseniz benim davet kodumu kullanabilirsiniz :) Böylelikle hem siz hem de ben 1 ay ücretsiz internet kullanmış oluruz. Çok sevdim bu kampanyayı ;)

Müşteri İsmi: Özkan Abaz
Davet Kodu: 934CB141

Başvurunuzu yaptığınız esnada söylemeniz gerekiyor kodu aklınızda bulunsun. Herkese iyi forumlar :)

Ekli dosyalar

• SharedScreenshot.jpg
    SharedScreenshot.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 8
  • SharedScrveenshot.jpg
    SharedScrveenshot.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Arkadaşlar ben Netspeed VDSL tarife kullanıyordum taşındığım evde fiber hat varmış benden nakil için 120 lira kurulum ücreti istediler bende millenicom ile görüştüm ve durumu anlattım. Kurulum ücreti almayalım sizden bize geçin dediler 35 mbps 100 liraya veriyolar taahhütsüz. Netspeed e devam edersem de 24 mbps 88 lira vercem bide 120 lira kurulum ücreti vercem sizce ne yapmalıyim ? Netspeed den memnundum aslında o yüzden kararsız kaldım. Millenicom nasıldır acaba gecmek mantıklı mı ne diyorsunuz ?

Millenicom ile alakalı konu açmıştım ben BURADAN bakabilirsiniz hocam.

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Hayırlı olsun geçen arkadaşlara umarım stabil bir şekilde daima memnun kalırsınız.

Sahund19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Yüksek Lisans Öğr.
Konular
27
Arkadaşlar şimdi Millenicom internet adresinden baktım. Sizde bakabilirsiniz dilerseniz. Kampanya 31 Ağustos'ta bitiyormuş. Bu kampanya'dan yararlanmak isteyen arkadaşlar varsa acele etmesini öneririm.
Davet kodu: 934CB141

Sahund19

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Meslek
Yüksek Lisans Öğr.
Konular
27
EDİT:
Kampanya 31 Ekim'e Uzatılmış. Yararlanmak isteyen arkadaşlar varsa hala kodu kullanabilir bilginize.

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Bende Turknet den millenicom a gectim ve memnunum dedikleri gibi fazlasiyla internet kullaniyorum ne kopma var nede ping sorunu. Turknetin altyapinizda sorun var sozlerine selam cakiyorum zira dakika basi net gidiyordu cogu zamanda ip alamiyordum.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
TTNET de 108 TLye tam sınırsız 50MBPS var. 12 ay taahhüt ve sabit fiyat.
Altyapının kendi sahibinden internet almak her zaman daha iyidir.
Kurulum vs. herşey dahil ayrıca
Detaylı bilgi :
hocam yanlış anlaşılmasın türk telekom deyince insanlar artık nasıl tiksindiyse bedava verse fiberi digerine 100 tl öder yine digerinden alır en azından cok uzun zamandır internet kullanan insanlar böyle yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt