- Adım
- Özkan
- Cihazım
- Xiaomi Mi8 Lite
- Meslek
- Yüksek Lisans Öğr.
- Konular
- 27
Arkadaşlar ben Netspeed VDSL tarife kullanıyordum taşındığım evde fiber hat varmış benden nakil için 120 lira kurulum ücreti istediler bende millenicom ile görüştüm ve durumu anlattım. Kurulum ücreti almayalım sizden bize geçin dediler 35 mbps 100 liraya veriyolar taahhütsüz. Netspeed e devam edersem de 24 mbps 88 lira vercem bide 120 lira kurulum ücreti vercem sizce ne yapmalıyim ? Netspeed den memnundum aslında o yüzden kararsız kaldım. Ama müşteri hizmetleri gerçekten hiç ilgilenmiyor. Millenicom nasıldır acaba gecmek mantıklı mı ne diyorsunuz ?
EDİT
Arkadaşlar yorumlarda tercihimi belirttim ama gerilerde kalırsa diye konuya da ekliyorum.
Ben Millenicom tercih ettim. An itibariyle internetim kuruldu. İlk defa bu kadar hızlı bir hizmet aldım. Başvuruyu aldıktan 1 saat sonra kuruluma geldiler. Geliyoruz diye aradıklarında şaşırdım hatta kim geliyor acaba fln oldum böyle. 35 mbps fiber internet aldım Millenicom'dan. 2 ayrı siteden yapmış olduğum ilk hız testlerini aşağıda veriyorum. Testleri kablosuz internet yani wifi ile yaptım buna rağmen gerçekten gayet iyi sonuçlar verdi. Tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ediyorum.
E
EDİT
Arkadaşlar yorumlarda tercihimi belirttim ama gerilerde kalırsa diye konuya da ekliyorum.
Ben Millenicom tercih ettim. An itibariyle internetim kuruldu. İlk defa bu kadar hızlı bir hizmet aldım. Başvuruyu aldıktan 1 saat sonra kuruluma geldiler. Geliyoruz diye aradıklarında şaşırdım hatta kim geliyor acaba fln oldum böyle. 35 mbps fiber internet aldım Millenicom'dan. 2 ayrı siteden yapmış olduğum ilk hız testlerini aşağıda veriyorum. Testleri kablosuz internet yani wifi ile yaptım buna rağmen gerçekten gayet iyi sonuçlar verdi. Tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
E
Moderatör tarafında düzenlendi: