Yardım Netspeed VDSL Modem Önerisi

Lear Mert

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8 PR
Konular
23
Bu kadar yüksek hızlarda tavsiyem modemi sadece İnternet bağlantısı için kullanıp WiFi özelliklerini kapatarak WiFi 6 teknolojili router bağlayarak kullanmak hala 802.11n 2.4ghz modem geziyo ortalıklarda saçma.
Onlarin verdiği modemi veya kendi attığınız linkteki modemide alsanız kablosuz olarak 90 - 100mbit hızları göremezsiniz maksimum yarı hız alırsınız kablosuzda.
Hocam Bilgisayarda kablolu olarak kullanacağım, Keenetic Omni Dsl Yİ, Telefon da Neden yarı hız alırım bu modemle? Tam hız almak için ne yapmam gerek?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

802,11 b/g/n Yazıyor Hocam

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Hocam Bilgisayarda kablolu olarak kullanacağım, Keenetic Omni Dsl Yİ, Telefon da Neden yarı hız alırım bu modemle? Tam hız almak için ne yapmam gerek?

802,11 b/g/n Yazıyor Hocam

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
O zaman şöyle yapalım herhangi bi modem tercihi yapın alın kullanın kablosuz olarak ne kadar hız aldığınıza bakın memnun olmazsanız tekrar konuya yazarsınız bilgisayara kablolu bağlantı şart zaten onda sorun yaşamazsınız netspeed verdiği modemi beğenmedim ben turktelekomda bile daha iyi modemler var.

Lear Mert

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8 PR
Konular
23
O zaman şöyle yapalım herhangi bi modem tercihi yapın alın kullanın kablosuz olarak ne kadar hız aldığınıza bakın memnun olmazsanız tekrar konuya yazarsınız bilgisayara kablolu bağlantı şart zaten onda sorun yaşamazsınız netspeed verdiği modemi beğenmedim ben turktelekomda bile daha iyi modemler var.
Zaten 1 Tane Modem buldum 1 - 2 Saate gidip alacağım ama Taahhütüm Eylülün 9 unda Bitiyor O Civarlar dönüş yaparım

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Genelde modem satmazlar kiralama yoluyla verirler. Bir sorun olması ya da abonelik bitiş durumunda modem parası dayatması çıkabilir. Modeminizi kendiniz edinmeniz yararınıza olur.

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Fiyatı uygun görünüyor. Keenetic'i de tavsiye ediyorlar. Alabilirsiniz hocam.

Modemim olduğunu bildirdim formda, bana modem yollamadılar hocam. Sizde başka bir durum olmuş olmasın?
Yaklaşık en fazla 10 gün oldu alalı.
Önce online işlemlerden ulaştım, sonra onlar beni aradılar ve konuştuk.
Bu konuşma sırasında modemi biz veriyoruz, siz hiç bir işlem yapmıyorsunuz, evraklarınız bize ulaştıktan sonra 4 gün içerisinde gelip modemi takacaklar şeklinde söylendi.
Hatta, modemim var dedim, kabul etmediler.
Ve hatta modemi sisteme tanıtmayı da ben yaparım dedim, hayır biz tanıtacağız ve onun da parasını sizden alacağız dediler.
Bunun üzerine ben biraz çekimser kalınca, 12 ay sözü ver, sizden modem ve bağlantı işlemleriyle ilgili hiç para almayalım dediler. :))
Yürüttükleri kampanya çeşitlerinin farklılığı olabilir mi ?

Modem tercihi yapabilir miyim? diye sordum onu da kabul etmediler, şansına ne gelirse o dedi.
Şansıma TP-Link geldi. Arayüz ve yönetimsel özellikler açısından sevmemekle birlikte, çekim gücü açısından hoşuma gitti.

Modem vermeleri ya da tercihe bırakmaları yürüttükleri kampanya çeşitlerinin farklılığı olabilir mi ?

Son düzenleme:

Lear Mert

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8 PR
Konular
23
Bu konuşma sırasında modemi biz veriyoruz, siz hiç bir işlem yapmıyorsunuz, evraklarınız bize ulaştıktan sonra 4 gün içerisinde gelip modemi takacaklar şeklinde söylendi.
Ve hatta modemi sisteme tanıtmayı da ben yaparım dedim, hayır biz tanıtacağız ve onun da parasını sizden alacağız dediler.
Bunun üzerine ben biraz çekimser kalınca, 12 ay sözü ver, sizden modem ve bağlantı işlemleriyle ilgili hiç para almayalım dediler. :))

Modem tercihi yapabilir miyim? diye sordum onu da kabul etmediler, şansına ne gelirse o dedi.
Şansıma TP-Link geldi. Arayüz ve yönetimsel özellikler açısından sevmemekle birlikte, çekim gücü açısından hoşuma gitti.

Modem vermeleri ya da tercihe bırakmaları yürüttükleri kampanya çeşitlerinin farklılığı olabilir mi ?
Netspeed mi

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21

İnternet saglayacilarinin kendi modemlerine diretmelerinin sebebi modem üzerinde tam kontrol sahibi olabilmeleri detaylı arastirirsaniz bazı protokoller var bu modemlerde kullanıcı adı şifreyi modem kendisi tanımlar bağlantı otomatik kurulur ve İnternet saglayicisi snr değerini istediği gibi değiştirip hattın desteklenen hızı manupule eder. Eğer modemi kendiniz alırsanız telnet üzerinden İnternet bağlantı hızınızı bile değiştirebilirsiniz tabiki bu yasadisi bi işlem umarım anlatabilmisimdir onların karın ağrısı başka yani :)

mamifth

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed AYY
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
3
Lear Mert, ben Keenetic Omni DSL N300 aldım. Gelince yorumlarımı yazarım.

Üst Alt