- Adım
- Lucas
- Cihazım
- Redmi Note 10 P
- Konular
- 17
Toplamda 60 TL, her ay 5 TL indirim60 TL indirim kodu derken?
Toplamda 60 TL, her ay 5 TL indirim60 TL indirim kodu derken?
Merhaba. Fiber 100 paketine geçtim. Millenicom dan geçiş yaptım. 3 günde geçiş oldu. 3 gün içinde telekom dan gelip modemi kurdular. Modem arayüzü ile uğraşmadım. Direk bağlandı. Benim geçiş sürecim oldukça hızlı oldu.Kısaca geçiş sürecinizi yazar mısınız? Kaç gün sürdü? Hangi pakete geçtiniz ve vaad edilen hızlara ulaşıyor musunuz?
Hayırlı olsun hocam. Aramıza hoş geldin.Bende ön başvuruyu yaptım. İnşaAllah sorunsuzca geçiş yapılır.
Bende millenicom kullanıyorum ve memnunum da. Geçmeye değer mi sizce ?Merhaba. Fiber 100 paketine geçtim. Millenicom dan geçiş yaptım. 3 günde geçiş oldu. 3 gün içinde telekom dan gelip modemi kurdular. Modem arayüzü ile uğraşmadım. Direk bağlandı. Benim geçiş sürecim oldukça hızlı oldu.
Ben fiber olana geçtim. Millenicom bana fiber için çok para söyledi. O yüzden netspeed e geçiş yaptım. Daha ucuza kullanıyorum.Bende millenicom kullanıyorum ve memnunum da. Geçmeye değer mi sizce ?
Anladım teşekkürler. Bizim burda henüz fiber altyapısı yok zaten aynen devam edeyim benBen fiber olana geçtim. Millenicom bana fiber için çok para söyledi. O yüzden netspeed e geçiş yaptım. Daha ucuza kullanıyorum.
Keşke her yerde kablonet alt yapısı olsa ama her yerde yok maalesef.gecen sene tasindigim eve tt - vodadone - superonline -turknet hic birinden abonelik yapamamistim bina girisinden daireye kablo cekilmesi lazimmis cekin ucretini vereyim dedim onu da kabul etmediler iyi ki etmemisler bir aksam geldigimde kablo net brosuru asmislar kapima aradim ne kablo ne baska sey geldiler yarim saatte kurup gittiler 100 mb sinirsiz internet + tv 95 tl cok cok memnunum 15 aydir hic sorun yasamadim
Gizli veya görünmez bir engelleme var gibi.Keşke her yerde kablonet alt yapısı olsa ama her yerde yok maalesef.