Sohbet Netspeed Geçiş Sürecim

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Kısaca geçiş sürecinizi yazar mısınız? Kaç gün sürdü? Hangi pakete geçtiniz ve vaad edilen hızlara ulaşıyor musunuz?
Merhaba. Fiber 100 paketine geçtim. Millenicom dan geçiş yaptım. 3 günde geçiş oldu. 3 gün içinde telekom dan gelip modemi kurdular. Modem arayüzü ile uğraşmadım. Direk bağlandı. Benim geçiş sürecim oldukça hızlı oldu.

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi K40
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Merhaba. Fiber 100 paketine geçtim. Millenicom dan geçiş yaptım. 3 günde geçiş oldu. 3 gün içinde telekom dan gelip modemi kurdular. Modem arayüzü ile uğraşmadım. Direk bağlandı. Benim geçiş sürecim oldukça hızlı oldu.
Bende millenicom kullanıyorum ve memnunum da. Geçmeye değer mi sizce ?

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Bende millenicom kullanıyorum ve memnunum da. Geçmeye değer mi sizce ?
Ben fiber olana geçtim. Millenicom bana fiber için çok para söyledi. O yüzden netspeed e geçiş yaptım. Daha ucuza kullanıyorum.

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi K40
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Ben fiber olana geçtim. Millenicom bana fiber için çok para söyledi. O yüzden netspeed e geçiş yaptım. Daha ucuza kullanıyorum.
Anladım teşekkürler. Bizim burda henüz fiber altyapısı yok zaten aynen devam edeyim ben

srdar35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
serdar
Cihazım
mi8
Konular
3
gecen sene tasindigim eve tt - vodadone - superonline -turknet hic birinden abonelik yapamamistim bina girisinden daireye kablo cekilmesi lazimmis cekin ucretini vereyim dedim onu da kabul etmediler iyi ki etmemisler bir aksam geldigimde kablo net brosuru asmislar kapima aradim ne kablo ne baska sey geldiler yarim saatte kurup gittiler 100 mb sinirsiz internet + tv 95 tl cok cok memnunum 15 aydir hic sorun yasamadim

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
gecen sene tasindigim eve tt - vodadone - superonline -turknet hic birinden abonelik yapamamistim bina girisinden daireye kablo cekilmesi lazimmis cekin ucretini vereyim dedim onu da kabul etmediler iyi ki etmemisler bir aksam geldigimde kablo net brosuru asmislar kapima aradim ne kablo ne baska sey geldiler yarim saatte kurup gittiler 100 mb sinirsiz internet + tv 95 tl cok cok memnunum 15 aydir hic sorun yasamadim
Keşke her yerde kablonet alt yapısı olsa ama her yerde yok maalesef.

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Keşke her yerde kablonet alt yapısı olsa ama her yerde yok maalesef.
Gizli veya görünmez bir engelleme var gibi.
KABLO NET veya TÜRKSAT aslında bu iş için kurulmuştu, Çanak Uydu'lar kalkacak, çatılar temizlenecek, her evden tek kablo ile hem TV hem de İnternet yayını verilecek denilmişti.

Üst Alt