Yardım Netflix ve BL kilidi hakkında

Onuralp

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onuralp
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
10
Herkese merhaba arkadaslar. Xiaomi Mi 8'i Delta Garantili kullanıyorum ve Global rom yüklü BL kilidi açık halde geldi bu durumdan dolayı Google Play'de ayarlar kısmına girince sertifikalı olmadığı ibaresi ile karsilasiyorum. Bu konudan dolayı Netflix gibi BL kilidi açık cihazlara marketten hizmet vermeyen uygulamaları APK olarak indirsem bile güncelleme işi sıkıntı oluyor şahsım açısından neler yapabilirim bu konu için? Destek bekliyorum.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onuralp

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onuralp
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eu rom kur veya Magisk ile rootla
Hocam işin açıkçası root vs gibi süreçlere güvenlik açısından girmiyorum. Kullanıp başına bir şey gelen neredeyse yok gibi ama şahsi fikrim bulaşmamak yönünde. Global kararlı 10.0.3 kullanıyorum EU rom son sürüm nedir, global ile farkı neler ve bu derdime kesin çözüm olacak mıdır?

Oyla:

10lion

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ney
Cihazım
mi 8
Konular
4
Netflix için en basit çözüm kendi sitesinden apksını indirmek. Ayda bir de güncelleme var mı diye kontrol etmek.

Oyla:

Onuralp

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onuralp
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
10
Netflix için en basit çözüm kendi sitesinden apksını indirmek. Ayda bir de güncelleme var mı diye kontrol etmek.
Hocam bu yol bir seçenek fakat Netflix tek örnek. Misal Google uygulamaları geç güncelleme alıyor, Play Store geç güncelleme alıyor mesele bu. Bir kaç uygulama daha Netflix gibi sorun çıkartabiliyor. Bana standart şekilde olması lazım eğer EU kararlı sürüm net çözüm ise seve seve yaparım.

Oyla:

ülgen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
29
Hocam bu yol bir seçenek fakat Netflix tek örnek. Misal Google uygulamaları geç güncelleme alıyor, Play Store geç güncelleme alıyor mesele bu. Bir kaç uygulama daha Netflix gibi sorun çıkartabiliyor. Bana standart şekilde olması lazım eğer EU kararlı sürüm net çözüm ise seve seve yaparım.

Eu kararlı sürüm net çözüm

Oyla:

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Benim cihazım unlock ve root lu ama play store da sertifikalı görünüyor ve netflix indirebiliyorum. Bu iş içinde bir çaba sarfetmedim. Bu işin başka bir çözümü var demek ki.

Oyla:

Onuralp

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onuralp
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
10
Benim cihazım unlock ve root lu ama play store da sertifikalı görünüyor ve netflix indirebiliyorum. Bu iş içinde bir çaba sarfetmedim. Bu işin başka bir çözümü var demek ki.
Root kesin çözüm zaten. Ama root olmadan orijinal şekilde yapma peşindeyim hocam belirttiğim gibi

Oyla:

kenaneon

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
KNN
Cihazım
mi 8
Konular
0