Sohbet Netflix, Spotfy, Youtube, AmazonPrime %60 Geri Ödeme Alın

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.300

Sipay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş​

Netflix, Spotfy, Youtube %60 Geri Ödeme veriyor. Şuan daha iyisi yok sanırım. Bunlar dışında da bir sürü kampanyası var tavsiye edebilirim arkadaşlar.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

drjacob

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dr jacob
Cihazım
...
Konular
25

Sipay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş​

Netflix, Spotfy, Youtube %60 Geri Ödeme veriyor. Şuan daha iyisi yok sanırım. Bunlar dışında da bir sürü kampanyası var tavsiye edebilirim arkadaşlar.
eyw teşekkürler.

biggerdeniz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Mi 5
Konular
0
Bu tür uygulamalar nasıl para iadesi yapıyor. Anlamadığım işe girmem. Açgözlü değilim. Kullanmayı da hiç düşünmem. Uykumu da ve sağlığımı da seviyorum.

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

drjacob

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dr jacob
Cihazım
...
Konular
25
Bu tür uygulamalar nasıl para iadesi yapıyor. Anlamadığım işe girmem. Açgözlü değilim. Kullanmayı da hiç düşünmem. Uykumu da ve sağlığımı da seviyorum.

sen parayı yüklüyorsun o anında paranı çekiyor ama karşı taraf'a kart ile ödüyor yani müşteri toplamak için cepten veriyor ama dediğin şey çok güzel Uykumu da ve sağlığımı da seviyorum. şu kulağıma küpe olsun haklısın her şey de öyle olmak lazım.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Hocam baya iyiymiş şuan en iyi nays bilirdim buda iyiymiş .Nays da çok avantajlar var

MrtAltg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat ALTUĞ
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
8
Evet Nasy da güzel fakat iş bankası müşterisi ol dediği için kullanmıyorum :) zamanım olsa gidip hesap açmayı tercih ederim aslında telefondan sevmiyorum.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6

Ülkemiz için enpara en güzel örnek... Onlar da bu şekilde başlamıştı şimdi kocaman oldular :)

Cashback olarak adlandırılıyor bu sistem. Dünyada bize göre çok daha yaygın. Firma zaten amazon, google, netflix vb platformlarla anlaşmasını yapıyor ve bize göre daha düşük fiyattan alıyor. Bu firma reklam bütçesini de cahback'e ekler ve açgözlü davranmazsa bedava bile verebiliyor bu hizmetleri. Özellikle ABD'de streamlerin bu kadar yaygınlaşmalarının sebeplerinden biri de cashback sayesinde bedavaya veya çok ucuza sağlanmalarıydı diyebiliriz.

Hemen bir edit geçeyim... sipay kurucusu Nezih Sipahioğlu diye biri. (Tamek ile ilgisi var mı bilmiyorum) Şirket şahıs şirketi, anonim, ltd falan değil. Genç bir arkadaş zaten şirket hakkında alanına kocaman Nezih Sipahioğlu %100 yazmış. Hakkında online mecralarda parayla satın alınmış makaleler ve haberler var. İlgi çekmeye çalıştığı kesin. Fotoğrafları falan 2. sınıf fotoğrafçılara stüdyoda çektirilmiş, acemice şoplanmış. Hakkındaki haberler de Adnan Oktar ve theodex davalarında sıkça görülenlere çok benziyor.

Muhtemelen ... (Bu üç nokta arasını siz doldurun, iftira suçu işlememiş olayım çünkü sadece olumsuz varsayımlar var orada) Fakat eğer gerekten başarılı, genç ve dinamik bir iş insanı olsa bile parayla makale ve haber satın almış olması yakın zamanda başarısız olacağına delalettir, uzak durulması ticari ilişkiye girilmemesi tavsiyemdir.

Son düzenleme:
Üst Alt