Soru Netflix Google Playde yok

HanVincenzo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
S7 Edge
Konular
41
Arkadaslar bugun cihaz aldim 11.0.6 surumunde google playde netflix cikmiyor,gecmis konulara baktim apk paylasmislar indirdim ama eski surum google playde gormek icin ne yapmak gerekiyor? Bootloader açık eski cihazi mi 8se o da oyleydi ama markette gorunuyordu

rüzgar10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
4
Arkadaslar bugun cihaz aldim 11.0.6 surumunde google playde netflix cikmiyor,gecmis konulara baktim apk paylasmislar indirdim ama eski surum google playde gormek icin ne yapmak gerekiyor? Bootloader açık eski cihazi mi 8se o da oyleydi ama markette gorunuyordu
Bölgeyi ayarlara girip alt tarafta ek ayarlar olcak ordan bölgeyi hindistan seçiniz snra telefon ekranına sayfayı çevirdiğiniz de yeni bir uygulama görceksiniz ardından oraya girip netflix var ise günceller yok ise indirirsiniz indirip hesabınıza girdikten hemen snra bölgeyi türkiyeye çeviriniz.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
simdilik boyle kullanayim o zaman hocam imei atarken hersey gidecek,tekrar tekrar yuklemiyim tesekkur ederim yardim icin
Twrp ve root yükleyince bir şey silinmiyor hocam :) Sadece bootloader kilidi açılınca siliniyor.

Oyla:

HanVincenzo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
S7 Edge
Konular
41
Twrp ve root yükleyince bir şey silinmiyor hocam :) Sadece bootloader kilidi açılınca siliniyor.

Hocam cok basinizi agrittim ama global diye aldigim cihaz aslinda çin cihaziymış.Çin cihazinda da rom olaylari sıkıntılı yazmışlar,çin cihazina nasil global atmışlar onu da anlamadim.Brick filan ederiz geri iadede almaz

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Hocam cok basinizi agrittim ama global diye aldigim cihaz aslinda çin cihaziymış.Çin cihazinda da rom olaylari sıkıntılı yazmışlar,çin cihazina nasil global atmışlar onu da anlamadim.Brick filan ederiz geri iadede almaz
Estağfurullah hocam. Olabilir, cihazınız biraz sıkıntılı bu konularda.

Oyla:

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
ayarlardan bölgeyi hindistan yapınca get apps geliyor orada netflix var ve çalışıyor

Oyla:
Üst Alt