Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli forum üyelerimiz biliyorsunuz üyelerimiz içerisinde bir çok kişi global rom kullansa da yine kalan büyük bir çoğunluk Custom rom kullanmakta (eu miui.pro mi-room vs) Bu sorun bir çok kullanıcımızın başına gelen bir durum ve sürekli bu sıkıntı için konu açılmakta bunların hepsinin çözümü...
ahize sesini yükseltmek için root atmaya çalıştım fakat başarısız oldum, üstüne bir de playstore ayarlarında Play Protect sertifikası yok yazıyor, netflix için telefon uyumlu değil diyor, telefonu kendi yazılımına geri döndürme şansım var mı, bir şey yapmamış gibi.. Cihazım Redmi note 7
ahize sesini yükseltmek için root atmaya çalıştım fakat başarısız oldum, üstüne bir de playstore ayarlarında Play Protect sertifikası yok yazıyor, netflix için telefon uyumlu değil diyor, telefonu kendi yazılımına geri döndürme şansım var mı, bir şey yapmamış gibi.. Cihazım Redmi note 7
Merhaba herkese netflix uygulamasını ne yaparsam yapayım yükleyemedim apk kurdum olmadı modlu apk bile kurulmuyor bölgeyi hindistan yaptım apss den yükledim yine olmadı google playde uyumlu değil diyor telefonum rootluydu güncelledikten sonra root gitti netflixi nasıl yükleyebilir?
Herkese sağlıklı günler K20 pro kullanıcısıyım MIUI global sürümdeyim Netflixi birtürlü yükleyemedim eski versiyonları yükleniyor ama onlarda bazı özellikler yok örneğin instagrama izlediğin diziyi stroy atma gibi Netflixin en güncel versiyonunu nasıl yükleyebilirim birde HD izlemek için ne...
Merhaba arkadaşlar, bootloader kilidi açık ve rootlu cihazda Google Play'den Netflix nasıl yüklenir onu göstereceğim. Öncelikle bu linkte 3. çözümdeki gibi Prefences Manager uygulamasıyla cihazınızı sertifikalı hale getiriyoruz(Eğer sertifikalı değilse tabiki, bunu Google Play'e girip ayarlardan...
Güncel olarak netflixi indiremiyorum ve APK olarak kurmaya çalıştığımda da uyumlu değil hatası alıyorum bildiğiniz APK varmı güncel netflix olan hata vermeyecek olan
Konunun sağ altında yazan düzenleme tarihi 1 haftadan eskiyse lütfen konu altına yeni sürümleri eklemem için mesaj bırakın.En kısa sürede yenilenecektir. Merhaba dostlar,bildiğiniz gibi Netflix 6.26.1'den sonra APK'ları parça parça paketlemeye başladı.Bu yüzden APKMIRROR sitesinde en son bu...
Merhabalar. Dün Mi A2 cihazımın bootloader kilidini açıp miui 11 yüklemeye çalıştım fakat başarısız oldum ve bootloader kilidim açık kaldı. Android 10 güncellemesini yaptım ve gerekli uygulamaları yüklerken Netflix'i yükleyemedim ve başlıktaki hatayı alıyorum. Kilidi kapatmak haricinde başka bir...
Apkmiror Netflix yazıp en son apkyi indirip resimdeki uygulamada kurun. Basit bir arayüzü var install apks yazıyor olacaktır ordan indirdiğin apkyi seç ve kursun