Önemli olan gelince çekirdeklerin çalışması şimdi 2 çekirdek çalışmıyor çalışan 2 çekirdek ise performansı kırılmış. Snapdragon 821 değilde 410 kullanıyormușuz gibi pubg inanılmaz fazla kasıyor düşük ve akıcı ayarlarda hesap edin artık.
Mutluluk.konusunda tamam gençlerimiz bilhassa daha çok denemek istiyorum Rom olayını ve tabiki yazılım.olarakta Android de seçenek de çok haliyle bu nedenlede iştahları kabariyor ...İOS ta verilen Apple tarafından sevsende sevmesende zorunlu yüklenir Yazılımlar ''İMZA"kapanana kadar bir önceki yazılıma dönme olanağın olur.Taki Jailbreak o yazılıma çıkana kadar Vs ...Adıma Android'e geçmekle iyi yaptığmi düşünüyorum.Hocam, hem kararlı gelmezse hayal kırıklığı yaşayanlar olacak, hemde gelirse...gelirse eğer, daha önce MIUI9 kararlıdaki gibi herkes feryat edecek...çünkü maalesef kimse, bir şeylerden tam anlamıyla mutlu olmuyor/olamıyor ne yazık ki....
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Hocam şu an için iyi yaptığınızı düşünmeniz çok normal, biraz zaman geçsin o zaman niye bugüne kadar beklemişim demeye başlayacaksınız İnşallahMutluluk.konusunda tamam gençlerimiz bilhassa daha çok denemek istiyorum Rom olayını ve tabiki yazılım.olarakta Android de seçenek de çok haliyle bu nedenlede iştahları kabariyor ...İOS ta verilen Apple tarafından sevsende sevmesende zorunlu yüklenir Yazılımlar ''İMZA"kapanana kadar bir önceki yazılıma dönme olanağın olur.Taki Jailbreak o yazılıma çıkana kadar Vs ...Adıma Android'e geçmekle iyi yaptığmi düşünüyorum.
Hocam Mi 5 de bu sorunu çözmusler pubg yağ gibi akıp gidiyor umarım bizde de çözerlerHocam 4 çekirdek çalışsa bile 820 ve 821 sorunlu işlemciler kabul edelim. Aşırı ısıdan dolayi performansı inanilmaz düşürüyor oyunlarda. Tam performansı hiçbir zaman yansitamiyor işlemci.
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama ısınıyordur cihaz hocam. Sadece ısıya göre hızı düşmüyordur. Isı çok fazla yükselirse batarya sağlığına, ekrana zarar olarak geri dönecektir.Hocam Mi 5 de bu sorunu çözmusler pubg yağ gibi akıp gidiyor umarım bizde de çözerler
Aynen öyleAndroid 9'un kullanıldığı bu dönemde her ne kadar Nougat biraz eskimiş gibi görünse de, kullandığımız arayüz Miui olduğu için Android sürümleri pekte önemli olmuyor hocam. Nougat ile Oreo arasinda neredeyse hiçbir fark yok Miui'da. Yani geldiğinde size farkli görünecek tek yer hakkında kısmında 8.1 yazması olacaktır.
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kasma donma deniliyorda arkadaşlar. Bende lineageos var banamısın demiyor şarjı normal miui roma göre yarım saat düşük ama 4-5 saat ekran süresi oyuna rağmen veriyorsa bu bana göre gayet iyi. Toplum olarak şarj edemiyormuş gibi ekran süresine düşmüş gidiyoruz. Hadi diyelim şarj az gidiyor Powerbank her yerde işimizi görüyor. Çekirdekde kontrol ettim lineageos da 3 çekirdek çalışıyor. 4 çekirdek raporlu galiba.