Nerden ve nasıl (aldım)

yusaozdemir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuşa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
20
Bizim Mi Max 2 Amiral değil, sadece Onbaşı ve bize göre diğer cihazlardan daha iyi ve sizin cihazlarınız bize göre küçük
Hocam sizinkilerde tablet gibi 6.44 inch

İyi Forumlar (Mi5 64Gb)

fatihpc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih KARAOK
Cihazım
Lumia 640 XL
Konular
5
evet telefon bugun itibariyle geldi ilk izlenimlerimi yazayım yaklaşık 3 saatir kullanıyorum

öncelikle yaşadığım yer bandırma 150000 nufusu var kullandığım hat vodafone ve hep 4g çekiyor youtube felan açtım 1080 p gayet hızlı hiçbir sorun yok ama şehir dışında nasıl olur bilmiyorum gerçi 3g de bana yeter

Telefonu açtıktan sonra hemen güncelleme geldi ve 8.5.8 versiyonuna yükseldi telefon

ekrana gelince gayet parlak ve net bir ekranı var özellikle ışık sızması bulutlanma felan var mı diye baktım ama yok şu an iyi
ekranın sağında ve solunda 2.5 d dedikleri eğimden var ama eğimin olduğu yerde ekran yok aslında orası aktif değil siyah çizgi dolayısıyla ekran koruyucu felan sorun olacağını zannetmiyorum

Boyut oalrak eğer ki 5.7 ve yukarısı kullandıysanız hiç zorlanmazsınız gayet ince ve kibar bir telefon koyduğunuz yerde ben varım diyen cinsten

ilk şarjı %60 tı ve 40 dakikada %100 oldu elimden düşürmedim hiç hala kurcalıyorum sadece bu yazıyı yazarken ekran kapalı %92 oldu yani 3 saatte. Birde bataryanın daha yeni olduğunu düşünürsek ilerde biraz daha açılacağını düşünürsek iki günü çıkaracak gibi görünüyor.

fatihpc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih KARAOK
Cihazım
Lumia 640 XL
Konular
5
parmak izi doğru açıda çok hızlı çalışıyor daha önce hiç parmak izli tel kullanmamıştım ama ne kadar büyük kolaylık olduğunu kullanınca gördüm. Telefona parmak izinizi okuturken tutuş pozisyonunda kayıt yaparsanız açarken üstünden geçmeniz dahi yeterli oluyor.

Birde telefon evo garantili ve bandrollü olarak geldi. hepsiburada.com dan aldım. siyah renk.
sürekli gözlemlerimi yazarım.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
parmak izi doğru açıda çok hızlı çalışıyor daha önce hiç parmak izli tel kullanmamıştım ama ne kadar büyük kolaylık olduğunu kullanınca gördüm. Telefona parmak izinizi okuturken tutuş pozisyonunda kayıt yaparsanız açarken üstünden geçmeniz dahi yeterli oluyor.

Birde telefon evo garantili ve bandrollü olarak geldi. hepsiburada.com dan aldım. siyah renk.
sürekli gözlemlerimi yazarım.
Tekrardan hayırlı olsun, güle güle kullanın....Bu arada bizim cihazımız kesinlikle büyük değil, sadece diğer cihazlar bizimkinin yanında küçük kalıyor...Sevgilerimle

Üst Alt