evet telefon bugun itibariyle geldi ilk izlenimlerimi yazayım yaklaşık 3 saatir kullanıyorum
öncelikle yaşadığım yer bandırma 150000 nufusu var kullandığım hat vodafone ve hep 4g çekiyor youtube felan açtım 1080 p gayet hızlı hiçbir sorun yok ama şehir dışında nasıl olur bilmiyorum gerçi 3g de bana yeter
Telefonu açtıktan sonra hemen güncelleme geldi ve 8.5.8 versiyonuna yükseldi telefon
ekrana gelince gayet parlak ve net bir ekranı var özellikle ışık sızması bulutlanma felan var mı diye baktım ama yok şu an iyi
ekranın sağında ve solunda 2.5 d dedikleri eğimden var ama eğimin olduğu yerde ekran yok aslında orası aktif değil siyah çizgi dolayısıyla ekran koruyucu felan sorun olacağını zannetmiyorum
Boyut oalrak eğer ki 5.7 ve yukarısı kullandıysanız hiç zorlanmazsınız gayet ince ve kibar bir telefon koyduğunuz yerde ben varım diyen cinsten
ilk şarjı %60 tı ve 40 dakikada %100 oldu elimden düşürmedim hiç hala kurcalıyorum sadece bu yazıyı yazarken ekran kapalı %92 oldu yani 3 saatte. Birde bataryanın daha yeni olduğunu düşünürsek ilerde biraz daha açılacağını düşünürsek iki günü çıkaracak gibi görünüyor.