Soru Nedir bu Reset olayı? (Mi 4)

Pufff

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiao Mi 4
Konular
4
Çoğu kişi 7.5 güncellemesinden sonra telefonun reset attığını söyluyor. Bu reset nasl bi reset? Telefon kapanıp mı açılıyor yani telefon kendini baştan mı başlatıyor yoksa sadece sim mi kapanip acilio? Bende sadece sim reset atıyo arada onunda benim sim karti tam duz degil yamuk biraz kenarlari ondan yapiodur diye düşünüyorum. Eğer reset dediginiz olay telin kapanıp açılmasıysa bende o yok. O zaman sürüm mü hatalı yoksa telefon mu bozuk sorusu gelir akla?

Dipnot: Telefonda herhangi bi ısınma sorunu vs fln da yok. Belkide nedeni 12gb hafizasi olmasidir benim telin :)) Bazı oyunlarda pokemon go gibi ısınma yapıyo power blank takiliyken helee birak isinmayi elimi yakcak dereceye geliyo. Bi kere oldu daha power blanktayken pokemon go acmiyorm.d
Tel özellikleri(Mui 4 Lte)
7.5 mui
2gb ram
12gb hafıza

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
Benim tel 7.5 den önce de arada bir reset atıyodu reset dediğim tel kapanıp açılıyordu telin anakartı değişti şuan 7.5 yüklü henüz bi reset ile karşılaşmadım

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Aynen arkadaşım,katılıyorum. İlk yükleyenlerdenim, sim kilidide var. Ne reset, ne ısınma, ne yavaş şarj gibi bahsedilen sorunların hiçbirini yaşamadım. Cihaz hiç sıfırlanmadı. 3gb olan, bu siteden garantili alındı.

Oyla:

Pufff

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiao Mi 4
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen arkadaşım,katılıyorum. İlk yükleyenlerdenim, sim kilidide var. Ne reset, ne ısınma, ne yavaş şarj gibi bahsedilen sorunların hiçbirini yaşamadım. Cihaz hiç sıfırlanmadı. 3gb olan, bu siteden garantili alındı.

O zmn bu sorun donanımsal cunku bendede bi sorun yok ısınma problemi fln da yok şarj da hızlı. Genelde herkes sürüme kabahat bulmuş da sormak gereği duydum.

Oyla:

muratxiaomi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
xiaomi mi4
Konular
13
bende mi4 lte kullanıyorum 3gb pokemon oynamazsam bir sıkıntı yok şarj iyi ısınma yok ama reset var 2 günde bir ama pokemon oynadığımda ısınmada var şarj su gibi gidiyor

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
O zmn bu sorun donanımsal cunku bendede bi sorun yok ısınma problemi fln da yok şarj da hızlı. Genelde herkes sürüme kabahat bulmuş da sormak gereği duydum.
Donanımsal olması imkansız neredeyse herkes yaşadı. Senin şuan kullandığın sürüm ne bilmiyorum ama 7.5.1 yükle sim kart şifresi koy ara ara telefon sim kilidi soracak ve bu reset olayının kanıtı

Oyla:

Pufff

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiao Mi 4
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Donanımsal olması imkansız neredeyse herkes yaşadı. Senin şuan kullandığın sürüm ne bilmiyorum ama 7.5.1 yükle sim kart şifresi koy ara ara telefon sim kilidi soracak ve bu reset olayının kanıtı

7.5.1 stabil global surum kullanıyorum. Sim kart şifresini soruyo ara ara tamam bu guncellemeyle alakali bi sorun ama benim tel niye reset atmıyo? Belkide 2gb lılarda bole bi sorun yoktur dicemde yukarda arkadasta yazmis onunda 3 gb mis ama reset sorunu yokmus ilginc deil mi sence bi tarafin reset sorunu yasamasi diger tarafin yasamamasi?

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
7.5.1 stabil global surum kullanıyorum. Sim kart şifresini soruyo ara ara tamam bu guncellemeyle alakali bi sorun ama benim tel niye reset atmıyo? Belkide 2gb lılarda bole bi sorun yoktur dicemde yukarda arkadasta yazmis onunda 3 gb mis ama reset sorunu yokmus ilginc deil mi sence bi tarafin reset sorunu yasamasi diger tarafin yasamamasi?
Arkadaşım telefon niye sürekli sim kart şifresi soruyor? Çünkü telefonu her açıldığında da sim şifre sorar. Zaten bu telefonun reset olmasından kaynaklanıyor. Tamam işte kendin diyorsun güncelleme ile alakalı diye. Telefon kendini yeniden başlattıgindan sim şifre soruyor. Beta sürümünde reset sorunu yok ayrıca. 7.5.1 sorunlu

Oyla:

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Arkadaşım telefon niye sürekli sim kart şifresi soruyor? Çünkü telefonu her açıldığında da sim şifre sorar. Zaten bu telefonun reset olmasından kaynaklanıyor. Tamam işte kendin diyorsun güncelleme ile alakalı diye. Telefon kendini yeniden başlattıgindan sim şifre soruyor. Beta sürümünde reset sorunu yok ayrıca. 7.5.1 sorunlu

Bende hiç sormadı, ben yeniden başlatmadığım sürece. Belki cihaz çok boş olduğundandır, 3-4 uygulama var sadece.

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Bende hiç sormadı, ben yeniden başlatmadığım sürece. Belki cihaz çok boş olduğundandır, 3-4 uygulama var sadece.
Eee hocam bi zahmet telefona yük bindiğinde yapıyor galiba. Sizin cihaz bomboş muş

Oyla:
Üst Alt