Haber Neden surekli guncelleme erteleniyor

Eneskeskin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
25
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Neden sürekli redmi 5e verilip redmi 5 plus aerteleniyor guncelleme sistem hataları falan geç abi duzelt o zaman herkese xiaomi yi öven ben fani olduğum markadan sogumaya basladim sizce gonderilmemesinin asil nedeni nedir

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37

Neden sürekli redmi 5e verilip redmi 5 plus aerteleniyor guncelleme sistem hataları falan geç abi duzelt o zaman herkese xiaomi yi öven ben fani olduğum markadan sogumaya basladim sizce gonderilmemesinin asil nedeni nedir

Hocam emin ol buradaki isyanının karşılığı yok güncellemenin içinde gözle görülmeyen değişiklikler yapılıyor
Ben sizi anlıyorum istiyorsunuz ki benim de telde son sürümün tarihi olsun o duygu bir anlık birşey sonrası hiç aklına bile gelmiyor acaba hangi tarihli sürümdü diye
Selametle

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Hocam boot kilidini aç aosp romlardan takıl gelse güncelleme ona göre Miui tabanli romlara geçersin.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498

Bunda büyütülecek birsey yok. Adı üstünde beta bazen küçük bazen de büyük hatalar oluşabiliyor bunları giderebilmek için çalışıyorlar bazısı kısa sürüyor bazısı böyle uzun sürüyor

Üst Alt