Sohbet Neden sadece yöneticilerinin konuları sabitleniyor?

• Konbuyu başlatan TeAmo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 20
  • Görüntüleme 2K

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Herkese iyi forumlar. Bir sorum olacak. Herkese faydalı olabilecek telefon ile ilgili modları vs sürekli paylaşıyorum. Ama bakıyorum ki aşağıya kaybolup gidiyor. Konunun sabitlenmesi için yönetici mi olmak lazım? Bölüm sorumlusu beğenilen, ise yarayacak konuları sabitlese daha iyi olmaz mi?

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Emin misiniz bu konuda hocam ?

Xiaomi Mi6
Xiaomi Mi A2 Lite
Xiaomi Mi5s Plus
Xiaomi Mi8

Sadece rastgele basarak bile yukarıdaki cihazların konularında normal kullanıcılarında sabitlenmiş bir sürü konularının olduğunu görebilirsiniz.
Açtığınız konuların anlatımı daha iyi ve detaylı yapar, görsellerle destekler ve gerçekten bir çok kullanıcının işine yarayacak bir konu açarsanız neden sabitlenmesin ki ? :)

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.259
Herkese iyi forumlar. Bir sorum olacak. Herkese faydalı olabilecek telefon ile ilgili modları vs sürekli paylaşıyorum. Ama bakıyorum ki aşağıya kaybolup gidiyor. Konunun sabitlenmesi için yönetici mi olmak lazım? Bölüm sorumlusu beğenilen, ise yarayacak konuları sabitlese daha iyi olmaz mi?

Hocam genelde sabit konuları şöyle seçiyoruz. Bir cihaza özel bir bilgiye özel durum varsa. Örnek Mi6 TWRP yükleme bu özel bir konudur ve güzel bir anlatım varsa sabit konu olur. Yada 100lerce kişinin sorununa çözüm olan bir sorun çözümü varsa gibi gibi bunlar çoğalabilir.

Ama atıyorum magisk bölümünde ki bir mod zaten oraya ait normal bir konudur bu yüzden sabitlenmez.

nediyonlasen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi8 lite
Konular
62
Hocam genelde sabit konuları şöyle seçiyoruz. Bir cihaza özel bir bilgiye özel durum varsa. Örnek Mi6 TWRP yükleme bu özel bir konudur ve güzel bir anlatım varsa sabit konu olur. Yada 100lerce kişinin sorununa çözüm olan bir sorun çözümü varsa gibi gibi bunlar çoğalabilir.

Ama atıyorum magisk bölümünde ki bir mod zaten oraya ait normal bir konudur bu yüzden sabitlenmez.
abi forum gerimi alındı miroom miui 11 konusu vardı silinmiş galiba yada geri alındıgından açılmamıs gibi gözüküyor

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.259

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam son açtığım konulara bakar mısınız?

Hocam son açtığım konulara bakar mısınız? Tek tek link vereyim mi? Yönetici arkadaşın google camera konusu sabitlenmis. Ama artık çalışmıyor. Benimki güncel sürümde çalışıyor ama aşağılarda kayboluyor. Google fotolarda sınırsız depolama anlatıyorum kayboluyor. Turkcell konusunda konular acıyorum kayboluyor. O zaman biz herkese yararlı konular açmayalım mi? Biz yönetici arkadaşlara mesaj atalım onlar paylaşsın.

Sefa B.

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi
Konular
16
Redmi Note 7 2 tane gcam konusu var 1isi yöneticinin 1isi üyenin ve üyeninki güncel.
Ama 2side sabit?
Millet şaşırıyor

Son düzenleme:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.259
Hocam son açtığım konulara bakar mısınız?

Hocam son açtığım konulara bakar mısınız? Tek tek link vereyim mi? Yönetici arkadaşın google camera konusu sabitlenmis. Ama artık çalışmıyor. Benimki güncel sürümde çalışıyor ama aşağılarda kayboluyor. Google fotolarda sınırsız depolama anlatıyorum kayboluyor. Turkcell konusunda konular acıyorum kayboluyor. O zaman biz herkese yararlı konular açmayalım mi? Biz yönetici arkadaşlara mesaj atalım onlar paylaşsın.
Hocam sabit olmasını istediğiniz bir konu varsa bu konularda beni etiketleyebilirsiniz bazen gözden kaçıyor olabilir

Üst Alt