- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Mi A2 Lite
- Konular
- 3
Teşekkürler hocamBootloader açar ve garantiye gönderirsen geçmiş olsun
Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler hocamBootloader açar ve garantiye gönderirsen geçmiş olsun
Ben eski cihazım mi 4 te 2 defa ekran değiştirdim, 1 ay içinde de mi 5x in ekranını değiştirecem alıştık artık 3 kere ekran kırdım yahuuEDL moduna girmek için arkasını açmıştım ben de garantisiz takılıyorum hiç de ihtiyacım yok cihazıma düzgün bakıyorum alalı 3 ay oldu bir kere bile düşürmedim
Ünlem iyi gerginlik yarattı ekran kırılsa bile adb terminalinden telefonu kapatırım fastboot ile yine mi flash?
Ekran kırılması garanti kapsamında değil zatenEkran kırıldı ! Garantinin de devam etmesini istiyorsun ama BL açık ne yapacaksın ?
Ekran kırılması garanti kapsamında değil zaten
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendi çapımızda bir şeyler yapıyoruz, enişte nin 4s ini ıcloud kitli kalmış telefoncu yapamadı, onu da hallettik3 ay öncesine kadar android hakkında çok kötüydüm şimdi birkaç şey bilmeye başladım giderek yol puzzle'ım birleşiyor sizin puzzle'ınız bitmiş sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eh artık ona yapabilecek bir şeyim yok
SnaptubeAbiler müzik programı olarak önereceğiniz program varmıdır.Birde bu Google kameranın orijinalinden farkı nedir.
Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben yarın forumdaki rehber ile girişeyim o zaman hocam kamera kurmaya.Birde müzik programı önerimiz var ise çok iyi olur.Birde bu bildirimlerin sesini ayrı kontrol edebileceğim bir programŞöyle özetleyeyim: Xiaominin gönderdiği kamera uygulaması yazılım olarak google camera uygulamasına göre biraz zayıf. Cihazın kamera lensi oldukça iyi ve kaliteli olmasına rağmen yazılım yüzünden iyi fotoğraf çekemiyor. Google Camera ise bence en iyi kamera uygulaması olduğu için inanılmaz düzeyde fotoğraflar çekiyor hatasız portreler yapıyor.
Sen atarken bende atmışım ondan karışıklık oldu.Tamam deneyim teşekkülerYoutubeda link kopyalamak için izlediğin videoda paylaş de orada bağlantı adresi olmalı onu seçip kopyala ve online video converter sitesine gidip mp3 olarak gelişmiş ayarlardan 320kbps olarak seç linki yapıştır dönüştür de indir de reklam gelecek kapat ve tekrar indir de ve istediğin müzik senin olsun
dedim ya uygulama olarak AIMP diye
Bütün google kamera adımlarını yaptıktan sonra şu iki sürümü indirin ayrı apk olarak kuruluyorlar ve ikisi de çok iyi ben şuana kadar 60-70 tane google camera sürümü denedim en iyileri bunlar:
1-Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2-Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir