Sohbet Neden Düşük Bütçeli Telefon Incelemeleri Yok?

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Hocam benim düşüncem bu yönde sizin düşünceniz de mantikli buluyorim ve saygı duyuyorum.
Hardaway plus ne kadar güzel kanal kullanıcı yorumu diye içerikleri var neden diyer firmalarda yok? Bana göre neden yok derseniz incelemek için gönderilen x marka cihazların birdaha gönderilmemesinden korkuyorlar böyle olunca kanaldaki şeffaflık dedigimiz şey oolmuyor malesef umarım anlamışsınızdır izlenme dediniz bu kanalın kullanıcı yorumu ıçeriği az izleniyor diye adamlar bu içerikten vazgeçmiyor neden ?, aslında çok neden? Varda malesefki anlat anlat bitmeyeceği için

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Bazı teknoloji kanallari adını vermem gerekirse shifdelete ve buna benzer bir çok kanal düşük Bütçeli telefonların videosunu vs çekmiyor (örnek: redmi 8) neden merak ettim normalde bende redmi not 8 vardı sattım garantisiz mi 9 Lite yada mi 9 se almaya karar verdim ama vazgeçtim 2 sindende şuan 1700 tl bütçem var üstüne evdekilerden para eklemesini istedim annem ve kendime telefon almak için annem bunca yaşına kadar tuşlu telefon kullandı ve halen kullanıyor onunda android cihaz kullanmak hakkı oda eminimki istiyordur whatsapptan kardeşleri ile görüntülü konuşmak vs vs alacağım cihaz (redmi 8 ) youtubeden bakayım dedim inceleme videolarına fakat popüler olan kanallarda inceleme videosu yok bence bu tür telefonlarında incelenmesi lazim sonuçta almadan her insan araştırır telefonu kimseyi kandırmayalım şimdi haha--
buradan ByKaraca hocamizin kulağını çinlatalim :D
Aaaaa hocam bakın şimdi ayıp ettiniz :)

Benim youtube kanalıma abone olmadığınız belli oldu şimdi :)

Ben genelde giriş seviye ve orta seviye xiaomi telefonlarını inceliyorum.
Hatta geçen hafta Redmi 8 incelemesini koydum. Hatta 12k izlenmiş olan Redmi 6 incelemem var, halada o telefonla ilgili sorular geliyor bende elimden geldiğince cevaplamaya çalışıyorum
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Kanalıma abone olun :)

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Aaaaa hocam bakın şimdi ayıp ettiniz :)

Benim youtube kanalıma abone olmadığınız belli oldu şimdi :)

Ben genelde giriş seviye ve orta seviye xiaomi telefonlarını inceliyorum.
Hatta geçen hafta Redmi 8 incelemesini koydum. Hatta 12k izlenmiş olan Redmi 6 incelemem var, halada o telefonla ilgili sorular geliyor bende elimden geldiğince cevaplamaya çalışıyorum

Kanalıma abone olun :)
Tebrik ederim sizleri gerçekten izlenme olayına takmayıp video vs atiginiz icin

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Buda Redmi 8 incelemesi :)

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tebrik ederim sizleri gerçekten izlenme olayına takmayıp video vs atiginiz icin
Bu işlerden 5 kuruş kazanmıyorum :)
Ama müthiş keyifli.

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Buda Redmi 8 incelemesi :)

Bu işlerden 5 kuruş kazanmıyorum :)
Ama müthiş keyifli.
Kazanmak hakkin tabikide keyifli olduğunu söyle soylıyım Youtubede Nasıl Yapılır? adından kanalım vardı 25 bin aboneli ilk videom android silinen resimleri geri getirme idi 1.5 milyon izledi o videom ve yaptığım montaj vs okadar hoşuma gidiyorduki sanki bir iş para kapısı degilde başka birşey ya kelimeler ile anlatmak mümkün değil

Sonrasina teliften kapandi belki denk gelmis olabilirsin bile o kanalın sahibi benim denk geldiysen haha--

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Düşük bütçeli cihazlarda ilgi çeken bir şey yok, tanıtılacak yeni özellik yok, amiral gemilerinin yanında öne çıkacak bir tasarım dili yok, oha dedirtecek ve dikkatleri üzerine çekecek fiyat etiketi yok... Neden yapsınlar? Neden izlensin? Kimse giriş seviyesi bir cihazı merak etmez fakat amiral gemisini film serisinin devamı gibi bekleyen insanlar var. :)

Edit: kısaca önemli derecede dikkat çeken özellikleri veya tasarımı olmadığı sürece pek tutacağını sanmıyorum.
Bence çok hoş bir tasarımı var.. Redmi 8
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Bence çok hoş bir tasarımı var.. Redmi 8
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Benim demek istediğim tasarımlarının kötü olması değil hocam. Bu tasarım dili artık sabitlenmiş bir tasarım. Mi 9 ile kıyaslayalım: birisi amiral gemisi ve bu damla çentik tasarımın Xiaomi içerisinde öncüsü. Diğeri ise onun izinden gelen, daha kalın çerçevelere sahip olan giriş seviyesi cihaz. Yani bu tasarımın incelemesi defalarca kez yapılmış, farklı olarak ne anlatılabilir? Ya da diğer kalan şeylerden bir inceleme videosu içeriği ne kadar çıkabilir? Şahsen ben merak etmem nasıl olduğunu. İnceleme yapan kanallarda bunun farkında olmalı ki sürekli amiral gemisi inceliyor. Eğer aynı verimi giriş seviyesi cihazdan da alıyor olsalardı, onlar için incelemesi bütçesel açıdan çok daha kolay olurdu zaten.

Bir ara SD 625 furyası vardı. Her orta seviye cihaza 625 yapıştırıp geçiyordu Xiaomi. Bir sürü farklı modele SD 625, 4GB ram gibi donanımı koydu. Hepsi birbirinin aynısıydı modellerin. Defalarca kez neden benzer cihazların incelemesini izleyeyim ki?

Amiral gemilerde durum çok farklı çünkü her yeni modelde işlemci de amiral gemi olarak yenileniyor, yeni teknolojiler, rekabetler geliyor.. Heyecan var.

ByKaraca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Elime ne geçers
Meslek
Teknoloji Editörü
Konular
380
Selamlar, diğer kanallar neden yapmıyor bilmiyorum ama ben tamamen vakitsizlikten yapamıyorum çalıştığım firmada başka pozisyonlarda da görevli olduğumdan video çekecek pek vaktim yok açıkcası. Ben şahsım adına konuşacak olursam Xiaomi Redmi GO Redmi 7 Redmi 6A gibi cihazların incelemelerini yaptım. Herhangi bir şekilde ucuz pahalı ayrımı yapmıyorum. Yakında bi Redmi 8 incelemesi yapabilirim aklımda uzun zamandır :)

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Selamlar, diğer kanallar neden yapmıyor bilmiyorum ama ben tamamen vakitsizlikten yapamıyorum çalıştığım firmada başka pozisyonlarda da görevli olduğumdan video çekecek pek vaktim yok açıkcası. Ben şahsım adına konuşacak olursam Xiaomi Redmi GO Redmi 7 Redmi 6A gibi cihazların incelemelerini yaptım. Herhangi bir şekilde ucuz pahalı ayrımı yapmıyorum. Yakında bi Redmi 8 incelemesi yapabilirim aklımda uzun zamandır :)
Ben yaptım hocam technoshot olarak :)

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bu tip kanalların ilk ve yegane amacı izlenme sayısını arttırmaktır. İzlenme sayısı ise ilgi çekici içerik ile doğru orantılıdır. İlgi çekmeyeceği, merak uyandırmayacağı düşünülen konulara pek fazla yer verilmez. Özellikle milletimizin de ilgisi lüks ve pahalı şeylerde olduğu için, çoğunluğun ilgisini çekmeyecek bir konuyla alakalı video yada farklı bir yayın oluşturmak göze gelir bir şeyler kazandırmayacaktır, maddi yada manevi.

Bu tip yayın organları keyfiyete göre değil istatistiklere göre yayın yaparlar.

Üst Alt