Sohbet Neden Düşük Bütçeli Telefon Incelemeleri Yok?

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Bazı teknoloji kanallari adını vermem gerekirse shifdelete ve buna benzer bir çok kanal düşük Bütçeli telefonların videosunu vs çekmiyor (örnek: redmi 8) neden merak ettim normalde bende redmi not 8 vardı sattım garantisiz mi 9 Lite yada mi 9 se almaya karar verdim ama vazgeçtim 2 sindende şuan 1700 tl bütçem var üstüne evdekilerden para eklemesini istedim annem ve kendime telefon almak için annem bunca yaşına kadar tuşlu telefon kullandı ve halen kullanıyor onunda android cihaz kullanmak hakkı oda eminimki istiyordur whatsapptan kardeşleri ile görüntülü konuşmak vs vs alacağım cihaz (redmi 8 ) youtubeden bakayım dedim inceleme videolarına fakat popüler olan kanallarda inceleme videosu yok bence bu tür telefonlarında incelenmesi lazim sonuçta almadan her insan araştırır telefonu kimseyi kandırmayalım şimdi haha--
buradan ByKaraca hocamizin kulağını çinlatalim :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Hocam mantıken soyle bi dusunun bi kanalda mi9t pro mu cok izlenri redmi 8 mi ?

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam mantıken soyle bi dusunun bi kanalda mi9t pro mu cok izlenri redmi 8 mi ?
Düşündüm neden düşük Bütçeli içerik olmasın eminimki düşük Bütçeli bir seri yapsalar daha çok tutulur ve daha çok izlenme için dediginiz olay gerçek manada ozaman tanıtım olmaz haksızmıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forum kurallarımız;
  • 3.6. Konularda ve mesajlarınızda ideal dışı font boyutuna sahip karakterler kullanmak, tamamı kalın, italik, altı çizili mesajlar yazmak yasaktır.
Duzeltim teşekürler

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Düşük bütçeli cihazlarda ilgi çeken bir şey yok, tanıtılacak yeni özellik yok, amiral gemilerinin yanında öne çıkacak bir tasarım dili yok, oha dedirtecek ve dikkatleri üzerine çekecek fiyat etiketi yok... Neden yapsınlar? Neden izlensin? Kimse giriş seviyesi bir cihazı merak etmez fakat amiral gemisini film serisinin devamı gibi bekleyen insanlar var. :)

Edit: kısaca önemli derecede dikkat çeken özellikleri veya tasarımı olmadığı sürece pek tutacağını sanmıyorum.

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Düşük bütçeli cihazlarda ilgi çeken bir şey yok, tanıtılacak yeni özellik yok, amiral gemilerinin yanında öne çıkacak bir tasarım dili yok, oha dedirtecek ve dikkatleri üzerine çekecek fiyat etiketi yok... Neden yapsınlar? Neden izlensin? Kimse giriş seviyesi bir cihazı merak etmez fakat amiral gemisini film serisinin devamı gibi bekleyen insanlar var. :)
Herkez zengin degilki sizin dediginiz gibi filim serisi gibi izlesin kendi örneğimi verdim bu duruma kimsenin düşmeyeceği ne malum herkes ister lüx model telefon almak ama bazı insanlarda bu tür ve türevi cihaz almak onlarda bütçesine göre hareket ediyor ayrıca ben şunu soylıyım daha çok tutulur böyle seri yapılırsa Bu telefonu alan kişi bu fiyata alıyorsa zaten beklemez oha dedirtecek birşey ama en azından inceleme videosu olması lazım

Herşeye amiral gemisi gözünden neden bakiliyorki ?

Zamanında bir kanalim vardı youtubede teliften kapandı 25 bin aboneli aylık getirisi 300 400 paund'du kapanmasaydi bu ıçeriği kimseye vermezdim ve tanıtımını öyle bir yapardımki millet şaşırdı halen montaj vs hepsini nasıl yapıldığını vs edittir biliyorum ama cihaz sağlayacak bir sponsor olsa anında başlarım youtubeye

Son düzenleme:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Herkez zengin degilki sizin dediginiz gibi filim serisi gibi izlesin kendi örneğimi verdim bu duruma kimsenin düşmeyeceği ne malum herkes ister lüx model telefon almak ama bazı insanlarda bu tür ve türevi cihaz almak onlarda bütçesine göre hareket ediyor ayrıca ben şunu soylıyım daha çok tutulur böyle seri yapılırsa Bu telefonu alan kişi bu fiyata alıyorsa zaten beklemez oha dedirtecek birşey ama en azından inceleme videosu olması lazım

Herşeye amiral gemisi gözünden neden bakiliyorki ?

Zamanında bir kanalim vardı youtubede teliften kapandı 25 bin aboneli aylık getirisi 300 400 paund'du kapanmasaydi bu ıçeriği kimseye vermezdim ve tanıtımını öyle bir yapardımki millet şaşırdı halen montaj vs hepsini nasıl yapıldığını vs edittir biliyorum ama cihaz sağlayacak bir sponsor olsa anında başlarım youtubeye
Hocam dusuk butce telefonlarin incelenecek neyi varki normal duz telefon

Orta butceliyi herkes izler ama özellikleri daha gelismistir ve ulkemizde en cok alinan segment

Amiral gemisini cok kisi almaz ama meraktan izler ben mesela oneplus7t pro videolarinin tamamini izledim ama alamiyorum yani merak edersiniz

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Yabancı kanalların inceleme videolarını izleyin en kısa çözüm .

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Hocam dusuk butce telefonlarin incelenecek neyi varki normal duz telefon

Orta butceliyi herkes izler ama özellikleri daha gelismistir ve ulkemizde en cok alinan segment

Amiral gemisini cok kisi almaz ama meraktan izler ben mesela oneplus7t pro videolarinin tamamini izledim ama alamiyorum yani merak edersiniz
Ne güzel örnek verdiniz oneplus7t pro videolarını izliyorum alamıyorum bende düşük Bütçeli redmi 8 videolarını izlemek isterdim senin gibi malesefki herkez illa amiral gemisi daha çok izlenme su bu vs diyor sizler video çekmiyorsunuz para vs cebinizden çıkmiyor neden hep youtubedeki kanalarının izlenmesi ve para kazanma olayına takiyorsunuzki? Adamlardan para çıkmiyor onlara içerik olsun daha bir çok şey varda onlar için gönderiliyor telefon bırakında düşük Bütçeli telefonu ceksinler para çıksa ceplerinden bu konuyu açmam zaten

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Ne güzel örnek verdiniz oneplus7t pro videolarını izliyorum alamıyorum bende düşük Bütçeli redmi 8 videolarını izlemek isterdim senin gibi malesefki herkez illa amiral gemisi daha çok izlenme su bu vs diyor sizler video çekmiyorsunuz para vs cebinizden çıkmiyor neden hep youtubedeki kanalarının izlenmesi ve para kazanma olayına takiyorsunuzki? Adamlardan para çıkmiyor onlara içerik olsun daha bir çok şey varda onlar için gönderiliyor telefon bırakında düşük Bütçeli telefonu ceksinler para çıksa ceplerinden bu konuyu açmam zaten
Hocam benim düşüncem bu yönde sizin düşünceniz de mantikli buluyorim ve saygı duyuyorum.

Üst Alt