Soru Ne zaman çıkacak bu Miui 8?

cyberlinq

PATRON
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi 5 Prime
Meslek
Programmer
Konular
4
Merhaba. 2 gündür çıktı çıkacak, ha çıktı, aha geldi gibisinden şeyler duymaktan gına geldi. Mi 5 için ne zaman resmi Miui 8 çıkacak?

ErhanAfacan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
MI 5
Konular
0
Hollandada yasiyorum bana da tr saati ile 13:00 gibi geldi. Sanirim nerede yasadigimiz vs farketmiyor yani bolge bolge verilmedi guncelleme. Hala duzelmeyen bazi seyler var, telefonu acip kapatinca bolge otomatik olarak cin oluyor. Flemenkce dili hala yok ve bolge seceneklerinde Hollanda halen eklenmemis. Androidde standart olan diller neden miui de yok? Var mi bilen?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Oyla:

mservet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Servet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
30
Evet güncelleme geldi fakat eski sürümdeki bazı sorunlar devam ediyor kullanan diğer arkadaşlardada var mı bilmiyorum bende sadece facebook ve gmail dışında bildirim alamıyorum ne kilit ekrana nede ekran açık iken başka bu sorunu yaşayan veya çözümü olan varsa paylaşsın lütfen

Oyla:

kadirirdem

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
0
arkadaşlar bana mıuı 8 geldi kurdum bilidirim çubuğundaki wifi vsvs yazan yerlerinin yerini nasıl değiştiririm...

Oyla:

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
Bildirimler& durum cubugu / konumu duzenle

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Link vermediler ki henuz, beta mi indirdiniz?

2 gündür Redmi Note3 Pro ile uğraşıyorum. Okuldaki işler de üzerine tuz biber. 2 gündür eve gece geliyorum. Uykusuzluk diz boyu. Nihayet kendi sorunumu da çözdük. Güncelleme uyarısıyla RMN3Pro'lara MIUI8'in geldiğini gördüm. Hemen en.miui.com'a girip baktım. Mi5'e de gelmiş. Sana yazmak için girdim ama baktım sana da gelmiş.

Gerçi mutlaka burada da link verilmiştir ama Link isteyenler için bulunsun:

Oyla:

ErhanAfacan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
MI 5
Konular
0
2 gündür Redmi Note3 Pro ile uğraşıyorum. Okuldaki işler de üzerine tuz biber. 2 gündür eve gece geliyorum. Uykusuzluk diz boyu. Nihayet kendi sorunumu da çözdük. Güncelleme uyarısıyla RMN3Pro'lara MIUI8'in geldiğini gördüm. Hemen en.miui.com'a girip baktım. Mi5'e de gelmiş. Sana yazmak için girdim ama baktım sana da gelmiş.

Gerçi mutlaka burada da link verilmiştir ama Link isteyenler için bulunsun:
Sagol abi, linkten indirirsek recovery ile ayri olarak 2 link vermisler. Update olarak 350mb boyutunda geldi. Ne farki var? Hatalar duruyo hala konum bilgileri vs. duzeltmemisler

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Sagol abi, linkten indirirsek recovery ile ayri olarak 2 link vermisler. Update olarak 350mb boyutunda geldi. Ne farki var? Hatalar duruyo hala konum bilgileri vs. duzeltmemisler

Aslen bir fark yok. Telefona gelen OTA güncellemesi. Yani mevcut sürüme göre sadece değişen dosyalar geliyor. Linkteki ise full rom. Cihazda hangi romun olduğunun bir önemi yok. Zaten sistemi komple yeniden yazıyor.
Ben henüz güncellemedim. Güncelleyen arkadaşlar daha doğru bilgi verebilir.

MI PAD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ErhanAfacan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
MI 5
Konular
0
Aslen bir fark yok. Telefona gelen OTA güncellemesi. Yani mevcut sürüme göre sadece değişen dosyalar geliyor. Linkteki ise full rom. Cihazda hangi romun olduğunun bir önemi yok. Zaten sistemi komple yeniden yazıyor.
Ben henüz güncellemedim. Güncelleyen arkadaşlar daha doğru bilgi verebilir.

Bazi sorunlar hala giderilmemis, tum dillerin desteklenmemesi olayini da anlayabilmis degilim. Sonucta androidde zaten uzun suredir olan bisey ve miui de yok. Bana en yakin bolge olan belcikayi seciyorum, telefon yeniden baslatinca otomatik olarak yeniden cin oluyor bolge

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bazi sorunlar hala giderilmemis, tum dillerin desteklenmemesi olayini da anlayabilmis degilim. Sonucta androidde zaten uzun suredir olan bisey ve miui de yok. Bana en yakin bolge olan belcikayi seciyorum, telefon yeniden baslatinca otomatik olarak yeniden cin oluyor bolge

Bu da enteresanmış. :D

Oyla:
Üst Alt