Çözüldü Ne yaptıysam bildirim gelmiyor

napolyonparasi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
Xiaomi mi6
Meslek
Ögrenci
Konular
20
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu rom 11.0.2
Telefon Modeli
Mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar iyi forumlar. WhatsApp twitter tumblr ve daha birçok uygulamadan bildirim ne yaptıysam alamıyorum. Örneğin WhatsApp telefonun ekranı kapalı diyelim 15 20 dakikadır asla bildirim düşmüyor WhatsAppa girince mesajlar gelmeye başlıyor nedeni nedir sırf şu olay yüzünden samsung vs almayı düşünüyorum

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Öncelikle temanızı varsayılan tema olarak değiştirin. Bazı temalar bildirimleri desteklemiyor. Eğer olmazsa Güvenlik (Araçlar) Uygulaması → Güvenlik → Uygulamayı Yönet → İzinler → Otomatik Başlatma yolunu izleyerek uyarı almak istediğiniz uygulamaları ekleyin ve Güvenlik → Pil → Uygulamanın pil tasarrufu → Uygulamaları seçin menüsü altından bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçin ve arka plan ayarını "Kısıtlama yok" olarak değiştirin. Eğer hala bildirim alamıyorsanız aşağıdaki ayarları da kontrol edebilirsiniz.

Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kayan Bildirimleri Göster > AKTİF Edin
Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri >Uygulama Adı > Kilit Ekranında Göster > AKTİF Edin
Ayarlar > Kilit Ekranı > Bildirim Gelince Uyandır > AKTİF Edin
Güvenlik Uygulaması > Uygulamayı Yönet > İzinler > İzinler > Uygulama Adı > Açılır Pencere Bildirimleri AKTİF Edin.
Güvenlik Uygulaması > Uygulamayı Yönet > İzinler > Otomatik Başlatma > Uygulama Adı >AKTİF Edin
Güvenlik > Pil > Uygulamaların pil kullanımını yönet >Uygulamaları yönet seçeneği altından bildirim almak istediğiniz uygulamayı seçerek "Kısıtlama Yok" seçeneğini seçebilirsiniz.

Bir değer sıkıntı ise Türk Telekom kullanıcılarında yaşanabiliyor. Eğer İnternet hattınızda Aile koruması etkinleştirilmiş ise bildirimleri alamayabilirsiniz. Korumayı kaldırmanızı ve güvenli internet istemiyorum seçeneğini işaretlemenizi tavsiye ederim.

Oyla:

napolyonparasi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
Xiaomi mi6
Meslek
Ögrenci
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapıldı ve hala çözüm yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Format atmayı deneyin hocam isterseniz.
Bu başıma ilk kez olmadı 3 4 kere sıfırladım telefonu kullandığım vakit boyunca ve hep bu şekilde idi
Sorun sanırım veriyi kesiyor ya da uygulamaya veri gitmiyor bir şekilde çünkü WhatsApp a girdiğimde mesajlar yeni geliyor

Son düzenleme:
Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Yapıldı ve hala çözüm yok

Bu başıma ilk kez olmadı 3 4 kere sıfırladım telefonu kullandığım vakit boyunca ve hep bu şekilde idi
Sorun sanırım veriyi kesiyor ya da uygulamaya veri gitmiyor bir şekilde çünkü WhatsApp a girdiğimde mesajlar yeni geliyor
Pil tasarrufundan kısıtlama yoku seçin hocam whastappta filan.

Oyla:

experz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
Cihazı kullanmaya başladığın ilk zamandan beri böyle mi ?
Yoksa sonradan mı oldu ?

Oyla:

sesko86

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sesko
Cihazım
Redmi note 7
Konular
29
Ayarlar /uygulamalar /izinler / otomatik baslatma tıklayın. İstediginiz uygulamalara otomatik başlatmaya izin verin bir de boyle deneyin.

Oyla:

napolyonparasi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
Xiaomi mi6
Meslek
Ögrenci
Konular
20
Cihazı kullanmaya başladığın ilk zamandan beri böyle mi ?
Yoksa sonradan mı oldu ?
En başından beri böyle

Ayarlar /uygulamalar /izinler / otomatik baslatma tıklayın. İstediginiz uygulamalara otomatik başlatmaya izin verin bir de boyle deneyin.
Açık zaten onlar

Pil tasarrufundan kısıtlama yoku seçin hocam whastappta filan.
Yapıldı

Oyla:
Üst Alt