Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dostlar,
Android sisteminde 2-3 yıldır bulunuyorum. Cihazlarımı hep Xiaomi' nin resmi güncellemeleriyle tanıştırdım. Android dünyasının bana göre "deep web" i olan; "rom atma, root yapma, bootloader kilidi açma" vb. gibi işlemleri hiç yapmadım. En fazla yaptığım, temiz kurulumlar için "hard reset" oldu. Kendimi çok vermediğim için forum içerisindeki konuların 5' te 3' ü ile alakam olmuyor ne yazık ki.
Apple aleminde "jailbreak" işiyle birçok kez uğraştım, hoşuma gitti. Özgürleştiğimi hissettim. Birçok olanak vardı çünkü. Fakat cihaz sonradan sonraya yorgun düşüp kasma girişimlerine giriyordu hep. Kurcalardım ve "tweak" yağmuruna tutardım çünkü.
Sanıyorum ki, Android sistemini "zaten özgür" diye düşünerek bu işlere hiç kalkışmadım.
Foruma yoğun bir şekilde takılmaya başladığımdan beridir kendimi bu konularda eksik ve sorumlu hissediyor gibiyim. Forum içi elbette araştırma yapacağım, hazıra konmayı sevmem fakat ilk ağızlardan tavsiyeler duymak bana iyi gelecek diye düşünüyorum.
Bu gibi işlemleri yapmalı mıyım, yaparsam ne gibi yararları olur, stok sürümde kalmak daha mı güvenlidir, yapacağım işlemlerde güvenlik risklerim nelerdir... gibi gibi bilindik sorularıma ve şüphelerime beni tatmin edebilecek o kıymetli cevaplarınızı bekliyorum.
Bir süre sessiz kalıp yanıtlarınızı okumak istiyorum. Sonrasında karar vereceğim.
Vakit ayırıp beni aydınlatacak herkese şimdiden çok teşekkür eder, forumda hoş vakitler dilerim.