Yardım Ne kadar FPS artar?

miuilvvv

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Windows 7/64 bit/3 GB RAM/2.4 gHz
Telefon Modeli
Masaüstü
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar. Aliexpress üzerinden 2 tane 2 GB DDR2 800 MHz RAM sipariş ettim, yolda, geliyor. Şu an bilgisayarda 3 GB RAM var ve CS:GO'da en düşük ayarlarda 20-30 FPS arası alıyorum. Gelecek olan 2+2 4 GB RAM'i bilgisayara taktıktan sonra yani toplamda bilgisayar 7 GB RAM'e sahip olduktan sonra nasıl bir FPS artışı gözlemlenebilir? Şimdiden teşekkürler.
Bilgisayar özellikleri:
İşlemci: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 2.40 GHz
Ekran Kartı: NVIDIA 8800 GT 1 GB
RAM: 3 GB (4 GB daha eklenecek)

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21
Sürekli aynı konu içeriği ile karşılaşan ben miyim?

Oyla:

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
Çift kanal her zaman daha iyidir. Eski olduğundan mı bilinmez ben Eski Core 2 Duo ve 420 GT sistemime 4 GB Ram ilave ettiğimde sistemim çok rahatlamıştı. 5 - 8 arası FPS artırabilirsin ancak harikalar bekleme. Masaüstünde ve Arama motorunda gözle görülür rahatlama olacağına şüphem yok.

Oyla:

Godfather06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Aliş
Cihazım
mi 8
Konular
23
Cs go gibi oyunlar işlemciye yönelik oyunlar diye biliyorum.Bu yüzden diğer hocalarımın da dediği gibi muazzam bir şey bekleme.

Oyla:

loverofMIUI

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
7
Merhabalar. Aliexpress üzerinden 2 tane 2 GB DDR2 800 MHz RAM sipariş ettim, yolda, geliyor. Şu an bilgisayarda 3 GB RAM var ve CS:GO'da en düşük ayarlarda 20-30 FPS arası alıyorum. Gelecek olan 2+2 4 GB RAM'i bilgisayara taktıktan sonra yani toplamda bilgisayar 7 GB RAM'e sahip olduktan sonra nasıl bir FPS artışı gözlemlenebilir? Şimdiden teşekkürler.
Bilgisayar özellikleri:
İşlemci: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 2.40 GHz
Ekran Kartı: NVIDIA 8800 GT 1 GB
RAM: 3 GB (4 GB daha eklenecek)
Galiba benim konumdan görüp aldın RAM'i :D Ben biraz araştırdım ve bilgisayarında hem quad channel olacağından hem de 4 GB RAM ekleneceğinden 10-15 FPS artacağını ve oyunda drop yaşamayacağını düşünüyorum.

Oyla:

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Ram in FPS artışına etkisini ilk defa duyuyorum , belki çok güçlü bir ekran kartı ve işlemci kombinasyonunda 8 GB ile 16 GB 1-2 FPS fark eder ama , valla şaşırdım , uzak kalmışız teknolojiden
... Ramin tek kanallı olmasından ya da darbogazdan dolayı FPS DÜŞÜŞÜ yaşarsın ama , Ramin kralını da taksan EKRAN KARTİNİN VEREBİLECEGİ MAX FPSi yükseleceğini hiç zannetmiyorum

Oyla:

loverofMIUI

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
7
Ram in FPS artışına etkisini ilk defa duyuyorum , belki çok güçlü bir ekran kartı ve işlemci kombinasyonunda 8 GB ile 16 GB 1-2 FPS fark eder ama , valla şaşırdım , uzak kalmışız teknolojiden
... Ramin tek kanallı olmasından ya da darbogazdan dolayı FPS DÜŞÜŞÜ yaşarsın ama , Ramin kralını da taksan EKRAN KARTİNİN VEREBİLECEGİ MAX FPSi yükseleceğini hiç zannetmiyorum
Hocam bence siz daha çok geride kalmışsınız. Boşta kalan bellek ne kadar çok olursa o kadar rahat çalışır bilgisayar. Zaten konuyu açan arkadaşın 3 GB RAM'i mevcut. 3 GB RAM ile csgo kasar çünkü csgo 1-2 GB bellek yer. Sanki 8 GB RAM'in üstüne 4 GB daha ekleniyor. Bilgisayarda 8 GB ram olsaydı rame gerek kalmazdı zaten ama burada ihtiyaç olan bellek.

Oyla:

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Hocam bence siz daha çok geride kalmışsınız. Boşta kalan bellek ne kadar çok olursa o kadar rahat çalışır bilgisayar. Zaten konuyu açan arkadaşın 3 GB RAM'i mevcut. 3 GB RAM ile csgo kasar çünkü csgo 1-2 GB bellek yer. Sanki 8 GB RAM'in üstüne 4 GB daha ekleniyor. Bilgisayarda 8 GB ram olsaydı rame gerek kalmazdı zaten ama burada ihtiyaç olan bellek.
Anladım hocam,

Oyla:
Üst Alt