Soru Ne Almalıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FA1940

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
FARUK
Cihazım
mi8 lite
Konular
3
sıkıntı yok ya alıştık
konuya dönecek olursak varmı önerebileceginiz telefon
huawei sildim samsung yada xiaomi alacam buarada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yöneticilerin aktif olmadığı durumda fırsattan istifade konu açıp alay ediyor, eğleniyor. Aldırmıyorum, bu ne gereksiz kafadır böyle anlam verebilmiş değilim. Günümüzde bütün insanlık çaresizlik içerisinde, bu gelmiş burada "Yarın telefon alıp karantinaya gireceğim.". Sanki teslim olmaya gidiyormuş gibi.
ruh hastasımısın sen bakan ne diyor evinizden çıkmayın nedemek bu evde karantina
ama sen bunu anlıyamacak kadar eksiksin boşver

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
sıkıntı yok ya alıştık
konuya dönecek olursak varmı önerebileceginiz telefon
huawei sildim samsung yada xiaomi alacam buarada

ruh hastasımısın sen bakan ne diyor evinizden çıkmayın nedemek bu evde karantina
ama sen bunu anlıyamacak kadar eksiksin boşver
Öncelikle şu klavyeyi adam akıllı kullanmasını öğren, bilmiyorsan da çevrenden yardım al. Ben senin hatalı yazılarını okumaya mecbur değilim. Üslubuna dikkat et, ruh hastası nedir onu da bir araştır. Karantina meselesine gelecek olur isek, evde karantina ne birader? İçtiğin bir şeyler fena çarpmış seni.

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Yöneticilerin aktif olmadığı durumda fırsattan istifade konu açıp alay ediyor, eğleniyor. Aldırmıyorum, bu ne gereksiz kafadır böyle anlam verebilmiş değilim. Günümüzde bütün insanlık çaresizlik içerisinde, bu gelmiş burada "Yarın telefon alıp karantinaya gireceğim.". Sanki teslim olmaya gidiyormuş gibi.
En iyisi cevap vermemek, prim yaratmamaktır hocam.

FA1940

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
FARUK
Cihazım
mi8 lite
Konular
3
Öncelikle şu klavyeyi adam akıllı kullanmasını öğren, bilmiyorsan da çevrenden yardım al. Ben senin hatalı yazılarını okumaya mecbur değilim. Üslubuna dikkat et, ruh hastası nedir onu da bir araştır. Karantina meselesine gelecek olur isek, evde karantina ne birader? İçtiğin bir şeyler fena çarpmış seni.
zorla okutmuyorum boş yapan sensin ön yargılı olmayı bıraksa insanlar herşey daha güzel olacak

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
zorla okutmuyorum boş yapan sensin ön yargılı olmayı bıraksa insanlar herşey daha güzel olacak
Doğru, zorla okutmuyorsun. Biz de keyfimizden girmiyoruz konulara zaten. Konulara giriyorsak amacımız yardımcı olmak, yardım etmek, bilgi paylaşımı yapmak, bilgi almak vesaire. Gece vakti sözlü kavga çıkarmak değil. 2. mesajınızı tekrar okur musunuz? Sizce mantıklı bir cümle mi?

FA1940

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
FARUK
Cihazım
mi8 lite
Konular
3
Doğru, zorla okutmuyorsun. Biz de keyfimizden girmiyoruz konulara zaten. Konulara giriyorsak amacımız yardımcı olmak, yardım etmek, bilgi paylaşımı yapmak, bilgi almak vesaire. Gece vakti sözlü kavga çıkarmak değil. 2. mesajınızı tekrar okur musunuz? Sizce mantıklı bir cümle mi?
evet mantıklı
telefonumu alıp kendimi eve kapatacam belli bir süre ama ön yargı işte keşke olmasa

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Hocam boşverin , siz yazdıkça cesaretleniyorlar . Böyle bir durum içinde yaptıkları kişiliklerini gösterir .

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Ben olsam huawei alırdım

Eğer rom olaylarına hiç girmeyi düşünmüyorsanız ve arayüzü sisi rahatsız etmiyorsa Samsung da olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt