NE 4.5 G İMİŞ..

• Konbuyu başlatan tr06
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 14
  • Görüntüleme 2K

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bu sadece 4,5G ile yada GSM operatorleriyle alakalı bir durum değil. GSM operatörleri de, TV platformları da, İnternet Servis Sağlayıcılar da, Metro, Gross, Hiper, Süper marketler ve bakkallar da, pazar esnafı da v.s. v.s . hepsi bunu yapıyor.
Burada 1500, 1600TL'den Mi4 telefonlar satıldı ya. Dahası var mı? Üstelik hiçbir zorlama, dayatma bilmem ne olmadan. Alan memnun olduktan sonra bize bir söz düşmüyor. Satan kişiye 1200TL'ye almayanı dövüyorlar, millet salak mı bu fiyatlara alsınlar derken, birkaç gün sonra cihazların satıldığını görmek adama koyuyor.
4G özelliği konusunda da burada birçok kişiyle tartışmalarımız oldu. Download yapmadıktan sonra 10Mbit internetin her türlü işimize yeteceğini, 3G'nin normalde hızının 42Mbit olduğunu ve 4G'nin download haricinde gereksiz olduğunu belirtmiştim. Ayrıca kota olayının da çok önemli bir etken olduğunu vurgulamıştım. Maalesef anlatamadım.

Yukarda arkadaşlar yazmış zaten. Aynı şeyleri tekrarlamak gereksiz olacak. Allah herkese akıl fikir vermiş. Kullanmak kendi elinde.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Bu sadece 4,5G ile yada GSM operatorleriyle alakalı bir durum değil. GSM operatörleri de, TV platformları da, İnternet Servis Sağlayıcılar da, Metro, Gross, Hiper, Süper marketler ve bakkallar da, pazar esnafı da v.s. v.s . hepsi bunu yapıyor.
Burada 1500, 1600TL'den Mi4 telefonlar satıldı ya. Dahası var mı? Üstelik hiçbir zorlama, dayatma bilmem ne olmadan. Alan memnun olduktan sonra bize bir söz düşmüyor. Satan kişiye 1200TL'ye almayanı dövüyorlar, millet salak mı bu fiyatlara alsınlar derken, birkaç gün sonra cihazların satıldığını görmek adama koyuyor.
4G özelliği konusunda da burada birçok kişiyle tartışmalarımız oldu. Download yapmadıktan sonra 10Mbit internetin her türlü işimize yeteceğini, 3G'nin normalde hızının 42Mbit olduğunu ve 4G'nin download haricinde gereksiz olduğunu belirtmiştim. Ayrıca kota olayının da çok önemli bir etken olduğunu vurgulamıştım. Maalesef anlatamadım.

Yukarda arkadaşlar yazmış zaten. Aynı şeyleri tekrarlamamak gereksiz olacak. Allah herkese akıl fikir vermiş. Kullanmak kendi elinde.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam aynen katılıyorum size. Bu bahsettiğim durum sadece internet sağlayıcıları vs özelinde değil, genel anlamda ne yazık ki gündelik yaşamda, hayatta tanık muhatap olduğumuz durumlar. Yaşadıklarımız yani. Artık birbirine "nasıl kazık atarım" ın derdinde bazı insanlar.. Alan memnun satan memnun. Adam 2. el mi4 16 gb cihaza 999 tl fiyat çekiyor :) Ama sıfırı o fiyata satılıyor zaten. Alıyorlar, dayatma zorlama olmadan isteğiyle adam alıyor, bişey diyemezsin. Halimiz ahvalimiz..

bora01

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bora
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
4
bu telefonlarda 4.5g hızı wifi ağlarına da verilirse o zaman işime yarar evde okulda wifi kullanıyorum mobil interneti zaten az kullanıyorum

blltlgn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
13
bu telefonlarda 4.5g hızı wifi ağlarına da verilirse o zaman işime yarar evde okulda wifi kullanıyorum mobil interneti zaten az kullanıyorum
Aynen benim beklentim de o yönde. Mesela sınırsız 50 GB AKK'lı paketler yapsalar kablolu bağlantı yerine ben 4.5G kullanırım. Veya 4.5G hızında kablolu bağlantı olsa.
Dediğin gibi mobil yerine WiFi ile daha fazla kullanıyoruz.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Teşekkür ederim katılan arkadaşlara.. Bu kadar olmaz! Deli gibi tüm büyük kanallarda aynı saat-dakika diliminde reklam oynattı TT.. Dertleri insanımıza daha iyi hizmet sunmak değil. Daha iyi nasıl söğüşleriz bu milleti.. Olur olmaz yerlerden fatura çıkarırlar, olmadık zam, şurda şu kelime var da onun için ayrı faturanıza yansımış gibi laf ebelikleriyle "saf" milletimizi kandırmalarına kazık atmalarına tahammül edemiyorum. Ben de bunların içindeyim tabiki. Tutturmuşlar bir 4.5 g.. Sanki bana beleş verecek, faturalar 10 kat artacak, nası "geçireceğini" hiç söylemiyor. Fiberliyormuş.. Affınıza mahcuben, LAN zaten 3 g yetiyor normal internet kullanan, video izleyen vs insan için. Göz bebeklerinde samimiyetten ziyade, PARA taşıyan bu global para "misyonerlerine" inanmıyorum ve protesto ediyorum!
Zaten reklama harcadığı parayı altyapıya harcasaydi şuan cidden fiberlenmistik.. İlk reklam 2 dk. Ronaldo reklamı yine öyle. Ve en çok izlenen kanallarda 2dk reklam oynamanın bedelini siz hesaplayin.. Birde ilk reklamda hadise, ikincide ronaldo yu ekleyin. "Vay anasınııı..." Deriz ancak..

Son düzenleme:
Üst Alt