NE 4.5 G İMİŞ..

• Konbuyu başlatan tr06
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 14
  • Görüntüleme 2K

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Milleti iyice söğüşlemek için nasıl da deli gibi reklam yapıyorlar, faturaları da uçuracaklar.. Yazık günah bu millete.. Nası da reklamlarla cilalayıp kandırıyolar. OOOO 4.5 g ile uzaya çıkacaz nerdeyse.. Ramak kaldı.. Protesto ediyorum bu insanımıza gözlerinin içi DOLAR-PARA olarak bakan,gören,algılayan,söğüşleyen,kandıranları...

müfit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
müfit
Cihazım
mi4 lte
Konular
0

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
Hocam çoğu sallama haber 4G için en fazla bandı Turkcell aldı ve neredeyse her sahada en az 2 band LTE olacak bazı sahalarda 3 bandda yayin yapacak. Yinede herşeye rağmen zaman her derdin ilacıdır bekleyip gorecegiz.

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheMax

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi Max Prime
Konular
20
sanki 4.5 g ile verdikleri kota sınırsız :D altı üstü 1-2 gb arttırmışlar tabi fiyatta ona göre artıyor. yahu ben 2 gb 3g li paketimle ay sonunu getiremiyorum 4 g olsa ne olcak olmasa ne olcak :D kayıt yaptırmadım bile. fiyatlar ucuzlayana kadar yaptırmamda.

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Milleti iyice söğüşlemek için nasıl da deli gibi reklam yapıyorlar, faturaları da uçuracaklar.. Yazık günah bu millete.. Nası da reklamlarla cilalayıp kandırıyolar. OOOO 4.5 g ile uzaya çıkacaz nerdeyse.. Ramak kaldı.. Protesto ediyorum bu insanımıza gözlerinin içi DOLAR-PARA olarak bakan,gören,algılayan,söğüşleyen,kandıranları...
Haklı bir öfke; kıçı kırık bir hız artışını (ki 1-2 yıl içinde genel-stabil hale gelebilirse iyi derim) öyle bir pohpohluyorlarki; e bizim milletinde eğitim-gelişmişlik durumu malum, diyotlar yanıyor tabi, 4.5G'li telefonu-sim kartı yoksa kendini ucube gibi hissediyor/hissettiriyorlar. Ne mutlu 'azıcık' kafası çalışana.

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim katılan arkadaşlara.. Bu kadar olmaz! Deli gibi tüm büyük kanallarda aynı saat-dakika diliminde reklam oynattı TT.. Dertleri insanımıza daha iyi hizmet sunmak değil. Daha iyi nasıl söğüşleriz bu milleti.. Olur olmaz yerlerden fatura çıkarırlar, olmadık zam, şurda şu kelime var da onun için ayrı faturanıza yansımış gibi laf ebelikleriyle "saf" milletimizi kandırmalarına kazık atmalarına tahammül edemiyorum. Ben de bunların içindeyim tabiki. Tutturmuşlar bir 4.5 g.. Sanki bana beleş verecek, faturalar 10 kat artacak, nası "geçireceğini" hiç söylemiyor. Fiberliyormuş.. Affınıza mahcuben, LAN zaten 3 g yetiyor normal internet kullanan, video izleyen vs insan için. Göz bebeklerinde samimiyetten ziyade, PARA taşıyan bu global para "misyonerlerine" inanmıyorum ve protesto ediyorum!

okoroglu

Özgür KÖROĞLU
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozgur
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
8
Pardon ama ben anlamiyorum bu zihniyeti. Herhangi bir operator ile bagim yok sahibi degilim. 1.2.3.4.5 .derece akrabamda yok. Yeni bir sistem getiriyorlar ve reklamini elbette yapacaklar. Bu reklamlar icin bir bedel de oduyorlar. Gelelim musteri tarafina. Musteri bilincli olmali. Kesesine gore tercihte bulunmali. Kendimden orrnek vereyim. Vodafone red tarifesi kullaniyorum 1000 dk her yone 1000 sms 4 gb internete 50 tl veriyordum simdi 55 tl ye 6 gb olacak sekilde guncellettim. Adamlar 4.5 g icin extra bir ucret almadilar benden. Boyle bir talepleride olabilirdi. O zaman degerlendirip ona gore olumlu veya olumsuz kararimi verirdim. Simdi gelelim meselemize. Beklentimiz nedir? Asgari ucretin 1300 tl oldugu bir memlekette 55 tl fatura cok diyebilirsiniz. O zaman 55 lik degil butcesine uygun bir tarife secmeli mantik olarak. 17 tl ye tarifeler de var. Onlardan secmeli. oda butcesini asiyorsa bu hizmetten faydalanmamali diye dusunuyorum. Hayatta herkesin herseye sahip olma luksu malesef yok. Bende isterim bir yatim olsun dunya turuna cikayim yiyeyim iceyim. Ama sartlar el vermiyorsa sartlarin bunyesinde hareket etmeli insan. Yada istedigi yasam icin gerekli tutar icin extra calismasi gerekiyor.
Kusura bakmayin hayatta herseyin bedeli var. Kimse kimseyi zorlamiyor al kullan diye. Yaradan akil fikir vermis. Ayagini yorganina gore uzatmali insan.

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Haklı bir öfke; kıçı kırık bir hız artışını (ki 1-2 yıl içinde genel-stabil hale gelebilirse iyi derim) öyle bir pohpohluyorlarki; e bizim milletinde eğitim-gelişmişlik durumu malum, diyotlar yanıyor tabi, 4.5G'li telefonu-sim kartı yoksa kendini ucube gibi hissediyor/hissettiriyorlar. Ne mutlu 'azıcık' kafası çalışana.
Eyvallah! 4.5G desteklemeyen, hali hazırda kullanmış olduğunuz telefonları da.. "atın onlar, çöp çöp. bakın bizde 4.5 yeni cillop gibi telefonlar var, gelin bunları alın, zaten 4.5 g olacak dünya yakında.." diyerek millete algı operasyonları yaparak böyle elleriyle gidip o telefonları aldırıyorlar. Saf insanımızı kandırmaya devam ediyorlar. Faturalara öyle bir "YANSITMA" yapacaklar ki.. Zaten yapıyorlar da.. Diyecek çok söz var ama.. Sadece konuşmaktan öteye gitmiyor maalesef.

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Pardon ama ben anlamiyorum bu zihniyeti. Herhangi bir operator ile bagim yok sahibi degilim. 1.2.3.4.5 .derece akrabamda yok. Yeni bir sistem getiriyorlar ve reklamini elbette yapacaklar. Bu reklamlar icin bir bedel de oduyorlar. Gelelim musteri tarafina. Musteri bilincli olmali. Kesesine gore tercihte bulunmali. Kendimden orrnek vereyim. Vodafone red tarifesi kullaniyorum 1000 dk her yone 1000 sms 4 gb internete 50 tl veriyordum simdi 55 tl ye 6 gb olacak sekilde guncellettim. Adamlar 4.5 g icin extra bir ucret almadilar benden. Boyle bir talepleride olabilirdi. O zaman degerlendirip ona gore olumlu veya olumsuz kararimi verirdim. Simdi gelelim meselemize. Beklentimiz nedir? Asgari ucretin 1300 tl oldugu bir memlekette 55 tl fatura cok diyebilirsiniz. O zaman 55 lik degil butcesine uygun bir tarife secmeli mantik olarak. 17 tl ye tarifeler de var. Onlardan secmeli. oda butcesini asiyorsa bu hizmetten faydalanmamali diye dusunuyorum. Hayatta herkesin herseye sahip olma luksu malesef yok. Bende isterim bir yatim olsun dunya turuna cikayim yiyeyim iceyim. Ama sartlar el vermiyorsa sartlarin bunyesinde hareket etmeli insan. Yada istedigi yasam icin gerekli tutar icin extra calismasi gerekiyor.
Kusura bakmayin hayatta herseyin bedeli var. Kimse kimseyi zorlamiyor al kullan diye. Yaradan akil fikir vermis. Ayagini yorganina gore uzatmali insan.
Beyfendi ben zihniyetlerinden dem vurmaya çalıştım. Her abone bilir ki nası ek ücretler haksız yere aldıklarını, ismini vermeyeceğim o çoook büyük hizmet veren kurumda bir tanıdığım sırf insanları nası "kandırdıkları" yüzünden ayrıldı ordan.. Çok mu ahlaki ve insana hizmeti esas alan bir bakış açısıyla hizmet yürütüyor bunlar? Milleti süslü cümlelerle çeşitli dümenlerle aldatmaya hakları yok. Ha, herkesin tercihi. Bir atasözü vardır. Çubuk kırılır, çıt der; kütük kırılır, küt der.. Herkes bütcesine göre tercihini yapar. İnsanlar kendi elleriyle gidip terch yapıyorlar sonucta.

bahtiyarus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hamza
Cihazım
Redmi note13pro
Meslek
Kamu işçisi
Konular
0
walla bilmiyom firmalar millet i nasıl kandıracağım derdinde başka bir şey yok , ihtiyacı olan alıyor zaten ama saf çok içimizde kimse alınıp gücenmesin.....

Üst Alt