- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Xiaomi Mi Mix 2
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI Global 12.0.1 Kararlı
- Telefon Modeli
- Xiaomi Mi Mix 2
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Merhabalar. Öncelikle forumu araştırmaya rağmen bu sorunun çözümünü bulamadım. Telefonum Mi Mix 2 ve Sorun şöyle başladı, öncelikle çocuklarım telefonun ekranına kolonya dökmüşlerdi ve doğal olarak telefonun dokunmatik ekranı bir süreliğine sapıttı. Fön makinasıyla VS. kuruladıktan sonra dokunmatik ekran eskisi gibi gayet iyi çalışmaya devam etti ve sorun çıkmadı. Fakat nedense telefonun alt kısmındaki navigasyon tuşları garip bir şekilde bazen basıyor, bazen (çoğunlukla) basmıyor. Belki sıvı teması hala vardır diye telefonun kapağını açıp, bağlantılarını söküp detaylı temizlik yapmaya çalıştım. Kapağını kapanmadan önce cihazı tekrar açıp kontrol ettiğimde navigasyon tuşları gayet iyi çalışıyordu. Ne yazıkki arka kapağı taktığımda elime alıp kontrol ettiğimde gene aynı şekilde navigasyon tuşları çoğunlukla çalışmıyor. Telefonu komple wipe yapıp yeniden kurdum, ilk kurulum esnasında navigasyon tuşları gayet güzel çalışıyor fakat uygulamaları yükledikten sonra gene aynı sorun yaşanıyor.
Çok uzattım farkındayım ama final olarak şunu farkettim. Telefonu masanın üzerine koyup denediğim zaman navigasyon tuşları daha sorunsuz çalışıyor fakat telefonu elime aldığım anda gene çalışmamaya veya tek tük çalışmaya başlıyorlar.
Ustalarımızdan bu sorunu yaşayan ve ÇÖZEN biri oldumu?
Çok uzattım farkındayım ama final olarak şunu farkettim. Telefonu masanın üzerine koyup denediğim zaman navigasyon tuşları daha sorunsuz çalışıyor fakat telefonu elime aldığım anda gene çalışmamaya veya tek tük çalışmaya başlıyorlar.
Ustalarımızdan bu sorunu yaşayan ve ÇÖZEN biri oldumu?