Soru Navigasyon Trafik

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 11 by xiaomi eu 9.11.7 Beta
Telefon Modeli
Mi 9se
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar tomtom veya next navigasyon cihazı alıcam. Bunlar Google haritalar veya yandex gibi trafik bilgisi veriyormu. Kullanan varmı yada bilen varsa cevap verebilirmi.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Aşağıdaki aparat son derece güzel. Fiyatının yüksek olmasının nedeni kablosuz şarj yapabilmesi. Profilinizde Mi9SE yazıyor yani kablosuz şarj yok dolayısı ile sizin için bu model gereksiz olacaktır fakat bu tarz bir araç tutucu düşünebilirsiniz bence. Ben son derece memnunum.

Oyla:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Navigasyon cihazları kullanışsız ve masraflılar, tabi yinede aralarında en iyisi tomtom. Sizinde dediğiniz gibi iyi bir telefon tutucu bulmak daha mantıklı olacaktır.

Bu telefon tutucuları bilerek sağlam yapılmıyor malesef, çünkü belli bir zaman sonra kırılacak ki siz yenisini alasınız. Ben bu işi iki aparatı birleştirip modifiye ederek çözdüm. Tutacağı sağşaö bir aparat ile cama yapışan vantuzu sağlam bir aparatı biraz oyma, kesme ve kuvettli bir yapıştırıcıyla birleştirdim. Şimdi kırmaya çalışsam ben bile kıramam.

Tavsiyem aşağıdaki tipte, düğmesi yada başka zımbırtısı oşmayan bir tutacağı araca bir şekilde sabitlemen. Aşağıdaki ipte tutacakların kolay kırışacak bir mekanizması olmadığı için diğerlerinden çok daha sağlam.

Oyla:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Navigasyon cihazları kullanışsız ve masraflılar, tabi yinede aralarında en iyisi tomtom. Sizinde dediğiniz gibi iyi bir telefon tutucu bulmak daha mantıklı olacaktır.

Bu telefon tutucuları bilerek sağlam yapılmıyor malesef, çünkü belli bir zaman sonra kırılacak ki siz yenisini alasınız. Ben bu işi iki aparatı birleştirip modifiye ederek çözdüm. Tutacağı sağşaö bir aparat ile cama yapışan vantuzu sağlam bir aparatı biraz oyma, kesme ve kuvettli bir yapıştırıcıyla birleştirdim. Şimdi kırmaya çalışsam ben bile kıramam.

Tavsiyem aşağıdaki tipte, düğmesi yada başka zımbırtısı oşmayan bir tutacağı araca bir şekilde sabitlemen. Aşağıdaki ipte tutacakların kolay kırışacak bir mekanizması olmadığı için diğerlerinden çok daha sağlam.

Hocam teşekkür ederim ilgi ve alakanız için.

Oyla:
Üst Alt