Soru Navigasyon Trafik

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 11 by xiaomi eu 9.11.7 Beta
Telefon Modeli
Mi 9se
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar tomtom veya next navigasyon cihazı alıcam. Bunlar Google haritalar veya yandex gibi trafik bilgisi veriyormu. Kullanan varmı yada bilen varsa cevap verebilirmi.

felekcan0066

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
acemi
Cihazım
mi5
Konular
1
Piyasada sygicin cracklı profosyonel navigasyonu var.950mb büyüklüğünde bir dosyası var.onu bul ve indir.link yasak olduğu için veremiyoruz.harika bir navigasyon...

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Arkadaşlar tomtom veya next navigasyon cihazı alıcam. Bunlar Google haritalar veya yandex gibi trafik bilgisi veriyormu. Kullanan varmı yada bilen varsa cevap verebilirmi.
Hocam navigasyonu neden cihaz olarak alıyorsunuz ki? Telefonunuza uygulama olarak indirin her an elinizin altında.Sayın felekcan0066 da dediği gibi Sygic iyi bir alternatif. Tomtom cihaz netxlere göre olarak biraz pahalı ama anlık trafik bilgisi veriyor tabi yıllık ücret karşılığında. Next ler hatırladığım kadarı ile IGO uygulamasını kullanıyor.Ben tomtom uygulamasını kullanıyorum çokta memnunum.

Oyla:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Araç telefon tutucu iki keredir kırılıyor. Yeniden almaktansa, bu navigasyon cihazlarının aparatları daha sağlam. Birde çok uyguna tomtom navigasyon bulmuştum onu alim dedim. Ama dediğniz gibi trafik bilgisi yoksa bi işe yaramaz, heleki İstanbulda. Teşekkürler cevaplarınız için.

Oyla:

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Garmini de bir araştırın derim babam araçta kullanıyordu oldukça memnun kaldı trafik bilgiside veriyor ve haritalar, trafik bilgisi güncellemeleri de sitesinden indirilebiliyor ekstra bir ücret ama yok ama bildiğim kadarıyla doğru trafik bilgisi için Lifetime abonelik gerekmekte o konuda tam emin değilim ek olarak aparatlarıda sağlam tercih sizin gerçi cep telefonlarında olduktan sonra pek gerek duymuyoruz artık.

Son düzenleme:
Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Sygic satin da alinabilir. Avrupa+trafik 17euro. Tum dunya+trafik 20euro. 7 gun falana da deneme suresi var. Olmadi tavsiye etmedigimiz baska yollar da var tabi :)
Bu arada trafik icin internet kullaniyor olabilir.

Oyla:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aslında Google haritalar ve Yandex yeterli geliyor. Benim tek sıkıntım Araç telefon tutucu bu ikinci kez kırıldı. Siz en iyisi bana Araç telefon tutma aparatı tavsiye edin ama mıknatıslı olmasın :)

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Hocam aslında Google haritalar ve Yandex yeterli geliyor. Benim tek sıkıntım Araç telefon tutucu bu ikinci kez kırıldı. Siz en iyisi bana Araç telefon tutma aparatı tavsiye edin ama mıknatıslı olmasın :)
Sağ dizin üstü :)

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Hocam sol diz olsa olmazmı :)
O da olur, hatta apış arasına koyup telefonu sabitleyen arkadaşlar da var ama göbekli olanlar için pek kullanışlı değil :) benim de tutacaklar kırıldıktan sonra artık vazgeçtim almaktan, diz üstü idare ediyorum :)

Oyla:
Üst Alt