Yardım Nasıl twrp yükleyebilirim?

mesutc4

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi 11 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi.eu 13.0.12 stable version
Telefon Modeli
Mi 11 ultra
Bootloader Kilidi
Açık
Twrp yüklü idi, fakat fabrika ayarlarına çevirince twrp uçtu. Kurtarma moduna girince bu ekran çıkıyor, hiçbir şekilde recovery rom yükleyemiyorum. Nasıl yükleyebilirim yardımcı olur musunuz?

Ekli dosyalar

• IMG-20230114-WA0011.jpg
    IMG-20230114-WA0011.jpg
    125,1 KB · Görüntüleme: 5

wiper30

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şükrü
Cihazım
mi 11T Pro
Meslek
Güvenlij+PC vs..
Konular
55
İndirilen dosyayı twrp.img olarak yeniden adlandırın, TWRP dosyasını C sürücüsündeki Minimal ADB ve Fastboot klasörüne kopyalayın
Telefonu Fastboot moduna getirin (Güç tuşu + ses kısma tuşu).
adb fasboot klasör içinde üste cmd yazın
sonra
fastboot devices cihaZ gözüküyormu
fastboot boot ve sonra twrp içine atın enter ok işareti başaılı olacaktır bide usb hatta ayıklımayı açın

twrp için

adb fesboot dodsyaları

Oyla:

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
Yardımcı olabilirim

Oyla:

mesutc4

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi 11 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Hocam minimal adb and fastboot üzerinden "fastboot boot twrp.img" twrpnin adı vermiş olduğunuz isme göre değişir bu şekilde deneyebilirsiniz bazen twrpden kaynaklı sorun çıkabiliyor orangefox da deneyebilirsiniz aynı yöntem ile
Valla tam olarak anlamadım, twrp dosyasını mı öyle açacam, yoksa rom mu yükleyecem öyle?

Oyla:

Saytz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi 9C
Konular
21
Minimal adb and fastboot dosyalarını indiriyorsun twrp'yi indiriyorsun sonra twrp zipinin içindeki recovery.img yi alıyorsun ve minimal adb and fastboot dosyalarının içine atıyorsun geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı açıyorsun sonra cihazı güç+ses kısma tuşları ile Fastboot moduna alıyorsun cihazı bilgisayara bağlayıp Minimal Adb and Fastboot klasörüne gelip yukarıdaki gezinme çubuğuna cmd yazıyorsun ve enterlıyorsun yada cmd-here.exe açıyorsun sonra fastboot devices komutunu yazıyorsun cihazı gösterirse fastboot flash recovery recovery.img yazıyorsun sonra telefonda güç ve ses açma tuşuna basılı tutarak twrpyi açıyorsun bu kadar.

Kod:
fastboot devices

fastboot flash recovery recovery.img

Oyla:

mesutc4

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi 11 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Minimal adb and fastboot dosyalarını indiriyorsun twrp'yi indiriyorsun sonra twrp zipinin içindeki recovery.img yi alıyorsun ve minimal adb and fastboot dosyalarının içine atıyorsun geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı açıyorsun sonra cihazı güç+ses kısma tuşları ile Fastboot moduna alıyorsun cihazı bilgisayara bağlayıp Minimal Adb and Fastboot klasörüne gelip yukarıdaki gezinme çubuğuna cmd yazıyorsun ve enterlıyorsun yada cmd-here.exe açıyorsun sonra fastboot devices komutunu yazıyorsun cihazı gösterirse fastboot flash recovery recovery.img yazıyorsun sonra telefonda güç ve ses açma tuşuna basılı tutarak twrpyi açıyorsun bu kadar.

Kod:
fastboot devices

Kod:
fastboot devices

Olmadı bir türlü, her adımı tek tek yaptım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İndirilen dosyayı twrp.img olarak yeniden adlandırın, TWRP dosyasını C sürücüsündeki Minimal ADB ve Fastboot klasörüne kopyalayın
Telefonu Fastboot moduna getirin (Güç tuşu + ses kısma tuşu).
adb fasboot klasör içinde üste cmd yazın
sonra
fastboot devices cihaZ gözüküyormu
fastboot boot ve sonra twrp içine atın enter ok işareti başaılı olacaktır bide usb hatta ayıklımayı açın

twrp için

adb fesboot dodsyaları
Hocam olmadı, her şeyi dediğiniz gibi indirip yaptım

Oyla:
Üst Alt