Sohbet nasıl orijinalliği anlaşılır? Xiaomi mi true wireless earphones 2 basic

BorazanPower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Kutusunun arka tarafında barkodun hemen üstünde yazar S/N kodu ve assada ki siteden sorgulayın kutu derken şarj kutusu değil ürünün kendi karton kutusu

M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorguluyorum ama çıkmıyor. Elimizde aynı cihazdan 3 tane var yeni aldık hiçbirinde çıkmadı.

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Sorguluyorum ama çıkmıyor. Elimizde aynı cihazdan 3 tane var yeni aldık hiçbirinde çıkmadı.
o zaman maalesef orijinal değil S/N kodu ile farklı bir xiaomi cihazı (telefon) sorguladım çıkıyor ama bende a101den aldığım aynı kulaklığı sorgulama yaptığımda maalesef birsey çıkmıyor fakat dediğiniz gibi ses konusu çok iyi o yüzden takılmadım o kadar ses beni gayet memnun ediyor :)

BorazanPower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğretmen
Konular
6
o zaman maalesef orijinal değil S/N kodu ile farklı bir xiaomi cihazı (telefon) sorguladım çıkıyor ama bende a101den aldığım aynı kulaklığı sorgulama yaptığımda maalesef birsey çıkmıyor fakat dediğiniz gibi ses konusu çok iyi o yüzden takılmadım o kadar ses beni gayet memnun ediyor :)

Şu ana kadar bu cihazı kullanan hiç kimsede s/n kodu çıkmadı verify'da. Ya hepsi sahte ya da başka bir şey var. Anlamış değilim. :D

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
Xiaomi storedaki ürümlerün sn si çıkıyor muymuş sorgulayınca deneyen var mı bu beyazdan amazondan almayı düşünüyorum ama kğme sorsam sn sorgulayınca cıkmıyor diyor

BorazanPower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Xiaomi storedaki ürümlerün sn si çıkıyor muymuş sorgulayınca deneyen var mı bu beyazdan amazondan almayı düşünüyorum ama kğme sorsam sn sorgulayınca cıkmıyor diyor
valla 10 15 kişiye sordum + inceleme videolarında sn kodlarını aldım denedim hiçbiri çıkmyor hepsinin sahte olması imkansız.

coolwhisper

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan Baş
Cihazım
Redmi Note 2
Konular
1

ben amazondan aldım parelel ithlat ama ürün orjinal sitesinde kontrol ettiğimde ilk siz kontrol ettiniz diye uyarı verdi, şimdi ikincisini aldım onu da açıp kontrol edeceğim, bu arada geçen hafta ilk aldığımı 121 tl den dün ikinci aldığımı 94 tl aldım, üçüncüsü için sepete eklediğimde amazonun elinde kalmamış sanırım başka satıcıdan 140 tl fiyatlı ekledi bende alım yapmadım doğal olarak.

KurtBeyOo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem Efe
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Özel
Konular
31
Hocam benim öyle Ne marka ne başka bir takıntım var benim tek takıntım sesi doğru şekilde güzel vermesi bunun içinde Bünyemin yettiğince bir kulaklık aldım Daha doğrusu bu forumda araştırma yaparken birisi yardımcı olmuştu oyun için istemiştim almış olduğum ürün Haylou Gt1 Pro. Sıfırları yanlış hatırlamıyorsam 150-180 arası değişiyordu Ama ben nasıl denk getirdi isem 55 TL aldım ve kullanmış olduğum müzik player farklı olduğu için müzik konusunda muhteşem diyebilirim şöyle bir şey var ki tek kulaklıkta bas olayı bazen olmasa da çift kulaklıkta bass muhteşem oyun performansı da çok güzel

Üst Alt