Nasıl Nerede Satabilirim ???

DreDroid

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Tıp Öğrencisi
Konular
31
Merhaba arkadaşlar.Elimde LG Optimus 4x HD telefonum var ve malum Xiaomi yakında gelecek ve Mi3 almayı düşünüyorum;fakat elimdekini satıp ufak bir gelir elde etmeden pek mümkün olmaz.Telefon çok iyi değil rootlu fakat uğraşıp orjinaline çevirebilirim.Söylemek istediğim telefonu nasıl satabilirim pek piyasası da yok telefoncular ne kadar verir bilgisi olan var mı? Sahibinden de fln en kötü 400 tl ye satıyorlar.Bende 400 e bilemedin 350 ye fln satabilirim bu fiyata satabileceğim yer, yöntem bilen var mı? Teşekkürler...

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Re: RE: Nasıl Nerede Satabilirim ???

DreDroid' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar.Elimde LG Optimus 4x HD telefonum var ve malum Xiaomi yakında gelecek ve Mi3 almayı düşünüyorum;fakat elimdekini satıp ufak bir gelir elde etmeden pek mümkün olmaz.Telefon çok iyi değil rootlu fakat uğraşıp orjinaline çevirebilirim.Söylemek istediğim telefonu nasıl satabilirim pek piyasası da yok telefoncular ne kadar verir bilgisi olan var mı? Sahibinden de fln en kötü 400 tl ye satıyorlar.Bende 400 e bilemedin 350 ye fln satabilirim bu fiyata satabileceğim yer, yöntem bilen var mı? Teşekkürler...

Ben bugüne kadar kullandığım hiçbir cihazımı satamadım. Çünkü gönlüm el vermedi. 1200TL verip aldığım birşeyi 200-300TL'ye satmak kolay değil. Bu kadar düşmüşken de birisine hediye etmek çok daha faydalı. Daha fazla para da etmez. Aldığım Moto G telefon bana 479 TL'ye geldi. Bir alıcı olarak, özelliklerini bir tarafa koyuyorum, yepyeni, 2 sene garantili bir cihazı bu fiyata almak mümkünken P880'e 300TL verirken bile düşünürüm.

Ama tabi bir de şu var. Forumlarda görüyorsunuz, 16GB Mi4'ü 1500 TL'ye alabilen kişiler varken, sizin telefona da 400 hatta 500TL veren niçin olmasın?

Forumların 2.el bölümlerinde, sahibinden, gittigidiyor gibi sitelerde ilanlar verip bekleyeceksiniz.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Üst Alt