Yardım ..Nano sıvı jel, ekran koruyucu

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui11.0.5
Telefon Modeli
Mi Note 10 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefonuma uygun ekran koruyucu bulamadigim icin bugün bir arkadasin tavsiyesi ile bu nano jelden uygulattim. Ozel bir sivi imis ekrani cizilmeye, darbelere karsi koruyor. İlk defa duydum ve nette bir iki videosundan sonra yaptirmaya karar verdim. Ekranda hicbir katman olusturmuyor, normal telefonun kendi ekrani. egerki gercekten koruyorsa bana cam koruyuculardan cok daha kullanisli geldi. Bu arada iki uc ayda bir yenilemek gerekiyormus. Daha once kullanan oldu mu ise yariyor mu nedir ne degildir birde size sorayim istedim.

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Ekran çizilmez bişey olmaz diyen arkadaşlar olmuş ama küçük bir toz bile o gorilla 5i çizmeye yetiyor merak etmeyin. Size önerim şu makineden kesilenden yaptırın. Kendi içinden çıkan kılıfı takarsanız kıvrımlı olduğu için koruyucuyu kaldırır. Onun yerine normal note 10 kılıfı takabilirsin.
Hocam makineden kesileni yaptırdım ve kutunun içinden çıkan kılıfı kullanıyorum herhangi bir kalkma olmadı

Oyla:

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
Birkacgunluk nanojel kullanimdan sonra hakkinda soyleyecegim teksey, kesinlikle ise yaramiyor. Bugun ekranda birkactane kilcal cizik farkettim. kirilmaz cizilmez diye cekicle balyozla vurulan reklamlarin hicbirine inanmayin arkadaslar, ben telefonu cebine koyarken bile dikkat eden birisiyim ona ragmen ekranim ciziliyorsa gerisini siz dusunun.

Oyla:

kemalozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 12 Lite
Konular
0
Günaydın hocam. Kılcal çizikle kurtardığınıza dua edin. Ekran koruyucu bulmaya çalışın, iyi veya kötü farketmez hiç olmamasından iyidir.

Oyla:
Üst Alt