Yardım ..Nano sıvı jel, ekran koruyucu

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui11.0.5
Telefon Modeli
Mi Note 10 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefonuma uygun ekran koruyucu bulamadigim icin bugün bir arkadasin tavsiyesi ile bu nano jelden uygulattim. Ozel bir sivi imis ekrani cizilmeye, darbelere karsi koruyor. İlk defa duydum ve nette bir iki videosundan sonra yaptirmaya karar verdim. Ekranda hicbir katman olusturmuyor, normal telefonun kendi ekrani. egerki gercekten koruyorsa bana cam koruyuculardan cok daha kullanisli geldi. Bu arada iki uc ayda bir yenilemek gerekiyormus. Daha once kullanan oldu mu ise yariyor mu nedir ne degildir birde size sorayim istedim.

kemalozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 12 Lite
Konular
0
Telefonuma uygun ekran koruyucu bulamadigim icin bugün bir arkadasin tavsiyesi ile bu nano jelden uygulattim. Ozel bir sivi imis ekrani cizilmeye, darbelere karsi koruyor. İlk defa duydum ve nette bir iki videosundan sonra yaptirmaya karar verdim. Ekranda hicbir katman olusturmuyor, normal telefonun kendi ekrani. egerki gercekten koruyorsa bana cam koruyuculardan cok daha kullanisli geldi. Bu arada iki uc ayda bir yenilemek gerekiyormus. Daha once kullanan oldu mu ise yariyor mu nedir ne degildir birde size sorayim istedim.

Hocam 2 ay sonra buraya ekran kırıldı diye konu açmazsınız umarım. Bu kadar etkili olsaydı kimse ekran koruyucu almaz, nano jel uygulatırdı.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
İşe yaramıyor maalesef. Zira 2-3 sene önce piyasaya çıktılar ama ekranın ekran koruyucusuz hâlinden başka bir şey olmadığı ortaya çıkınca unutulup gittiler.

İlk çıktığında 100₺ üstüydü fiyatları; çünkü mucizevi (!) etki yapıyordu. Şimdi ise ele ayağa düştü, 20₺'ye gördüm bir sitede.

İnce jelatin taktırsanız daha mantıklı. Mi Note 10 ile aynı ekranı kullanıyorlar diye biliyorum. Düz Note 10 ekran koruyucusu bulsan da olur. Sıvı ekran koruyucusu zımbırtısına da güvenme hocam.

Oyla:

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaslar degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim. Ben ekrani korumaktan ziyade cizilmesini onlemeyi amac edindim. dediginiz gibi kirilmaz diye reklami yapilan bircok urunun ekrani korumadigini basit dusmelerde bile ekranin kirildigini bizzat deneyimledim. Bu jel olayini ilk defa duydum ve yaptirdim sanirim cizilmeyi onledigi konusunda hepimiz hemfikiriz.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Arkadaslar degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim. Ben ekrani korumaktan ziyade cizilmesini onlemeyi amac edindim. dediginiz gibi kirilmaz diye reklami yapilan bircok urunun ekrani korumadigini basit dusmelerde bile ekranin kirildigini bizzat deneyimledim. Bu jel olayini ilk defa duydum ve yaptirdim sanirim cizilmeyi onledigi konusunda hepimiz hemfikiriz.
Çizilmeyi önleyebileceğini sanmıyorum hocam, çok kaliteli olanlarını görmüştüm, ekranın üzerinde sert streç film gibi duruyor dikkatli bakıldığında fark ediliyor.

Oyla:

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Hocam bende mi note 10 lite için makineden çıkan ekran koruyucu uygulattım. Lensun gibi fakat markası Sunshine idi yanlış hatırlamıyorsam. Camı kimse önermedi ekran edge olduğu için kalkma yapıyormuş. Yine de internetten uv ışınlı almıştım fakat beceremedim. Son çare diyerek makineden çıkan ekran koruyucuyu uygulattım ama pek de güvenemiyorum.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Telefonum 2 kere 1.5 metreden ekran üstü çakıldı yere. Kırıldı sandım ama kirilmamisti. Koruyucu da korumuş olabilir ekranın saglamligiyla alakalı da olabilir onu bilmem ama ben telefonu camsız kullanmam :) Hatta düştükten sonra elime aldığımda koruyucuda derin çizikler delikler oluşmuştu. Nano plastik gibi olduğu için kırılmadı, belki koruyucusuz veya temperli olsa paramparça olurdu kim bilir :) Gorilla glass a güvenip çizilmez demeyin basbaya çiziliyor. O sıvı koruyucular da bana masal gibi geliyor.

Oyla:

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Benim arkadaşımgil yapıyor Nano kırılmaz cam... Satıyorlar da bayaa... Fiyatları uygun ve aşırı sağlam inanır mısınız bilmem ama 2 kere 40'ar basamaktan toplam 80 tane basamaktan düştü oraya buraya vura vura telefonu elime aldığımda yine inanır mısınız bilmem ama kılcal çizikler vardı kırılmaz cam da....

Oyla:

Poros

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Müzisyen
Konular
9
Ekran çizilmez bişey olmaz diyen arkadaşlar olmuş ama küçük bir toz bile o gorilla 5i çizmeye yetiyor merak etmeyin. Size önerim şu makineden kesilenden yaptırın. Kendi içinden çıkan kılıfı takarsanız kıvrımlı olduğu için koruyucuyu kaldırır. Onun yerine normal note 10 kılıfı takabilirsin.

Oyla:
Üst Alt