N900T YE N9005 MİUİ ROM U YÜKLEDİM FAKAT BİR SORUN VAR

WaTCHMaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
WaTCHMaN
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
35
Cvp: N900T YE N9005 MİUİ ROM U YÜKLEDİM FAKAT BİR SORUN VAR

Cery' Alıntı:
Hayırlı olsun ;)

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

eyw . tek sorun şu ki rom u türkçe yapıp yükleyince eğer patch çıkarsa onu yüklerken hata veriyor .
o yüzden en güncel rom u manuel indirip onu türkçeye çevirmek gerekiyor . çevirme işlemide 1 saat falan alıyor ....
benim için şu anki kullandığım versiyon yeterli . nasılsa ayın 16 sında v6 çıkacak o zamanki sürüm çıktığında indirir onuda türkçe yapmaya çalışırım...

proton252

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
Xiaomi Mi2S
Konular
42
RE:

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

canturk16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şentürk
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
5

Benim telefonda SM N900T T Mobile..
Bende MİUİ Rom için epeydir forumlarda dolandım.
Hatta bir ara DARTHSTALKER_NOTE3_V7 romunu yükledim. Miui arayüzle çalışabiliyo.
Sonra orjinal Roma geri dönünce bir daha yüklenmedi.
Uzun zamandır bunu bekliyordum.
Türkçeleşmiş dosyaları ve yükleme şeklini paylaşırmısınz.Ben de bu şekilde MİUİ ma kavuşayım.
Teşekkürler..

proton252

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
Xiaomi Mi2S
Konular
42

WaTCHMaN pid=6751 dateline=1407074705' Alıntı:
Cery pid=6742 dateline=1407065540' Alıntı:
Hayırlı olsun ;)

eyw . tek sorun şu ki rom u türkçe yapıp yükleyince eğer patch çıkarsa onu yüklerken hata veriyor .
o yüzden en güncel rom u manuel indirip onu türkçeye çevirmek gerekiyor . çevirme işlemide 1 saat falan alıyor ....
benim için şu anki kullandığım versiyon yeterli . nasılsa ayın 16 sında v6 çıkacak o zamanki sürüm çıktığında indirir onuda türkçe yapmaya çalışırım...

Jbart ayarlarını değiştirmezseniz varsayılan olarak deodex edip imzalıyor, bu işlemler süreyi epey uzatır. Jbart konusunda verdiğim ayar dosyasını kullanırsanız bu işlemler atlanıyor.

WaTCHMaN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
WaTCHMaN
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
35

proton252' Alıntı:
WaTCHMaN pid=6751 dateline=1407074705' Alıntı:
Cery pid=6742 dateline=1407065540' Alıntı:
Hayırlı olsun ;)

Jbart ayarlarını değiştirmezseniz varsayılan olarak deodex edip imzalıyor, bu işlemler süreyi epey uzatır. Jbart konusunda verdiğim ayar dosyasını kullanırsanız bu işlemler atlanıyor.
önceki sürümde deodex etmeden yapıyordu gene uzun zaman alıyordu . çok farkeden birşey olmuyor yani ... Birde şöyle birşey var , recompile dosyalarını her türkçe yapma sırasında tekrar indirmek gerekiyor , çünkü diğer rom dosyasına göre inen dosyalar yeni versiyona uygulanınca telefon açılmıyor . Benim test etmeme göre öyle . Başkalarında nasıl bilemem...

proton252

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
Xiaomi Mi2S
Konular
42
RE:

@WaTCHMaN, evet dediğiniz gibi bazı programlarda bu sorun oluyor, ama tamamında değil.

Üst Alt