Merhaba kolay gelsin ustam , ben geçen hafta gece 04 e kadar uğraştım ne yaptıysam olmadı zaten buraya da yazdım yaptıklarım : sammobileden sm-n9000q için N9000QXXUENH1 pda ile başlayan 4.4.2 orjinal rom u indirdim odinden yükledim , odin den cwm 6.0.5.0 kk.L5.0 (0812) yi yükledim sizin vermiş olduğunuz twrp 3 ü de cwm den yükledim wipe ları yaparak ama twrp olmadı neyse dedim wipe ları yaparak once senin verdiğin linkden note 3 miui7 yi ve gapps indir din hafıza kartına attım wipe lerden sonra önce rom u sonra gapps ı kurdum telefonun açılmasını bekledim miui oldu açıldı sim kart şifresini istedi girdim öylece kala kaldı ve alone 2014 isimli arkadaşın dediğini yaptım sim card şifresini kaldırdım tekrardan reset atıp orjinal 4.4.2 yükledim wipeeri yaptım cwm yükledim daha sonra rom u ve gapps ı yükledim sonuç olarak rom yüklenmedi neden oldu anlamadım daha sonrada N9000QXXUEBOL1 olan son 5.0 olan rom u geri yükledim onu kullanıyorum , miui rom u nasıl kuracağım ve nerede yanlışım veya hatam var ?