N900/N9000Q Galaxy Note 3 MIUI Rom v5 4.8.1 - TÜRKÇE

Cery

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Cahit
Cihazım
Mi5s
Meslek
Eczacı
Konular
13
Twrp yi yeniden odin ile flashla rom yüklemesinden sonra. Orijinal recovery İ ben de görmedim hiç :) hep twrp kurdum

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

JrQuen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Öyle yapacam mecbur kurup yeniden yükleyeceğim. Birde böyle deneyelim bakalım. Teşekkürler tekrar :)

Cery

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Cahit
Cihazım
Mi5s
Meslek
Eczacı
Konular
13
Rica ederim. Multilanguage versiyonunda çok bug varmış. Xda dan biri senin gibi kamera açılmıyor filan demiş. Benim eklediğim sadece türkçe versiyonu dene bir de

JrQuen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Ben bi arkadaşın verdiği konu altındaki multilang olanı yükledim. Sizin paylaştığınızi yüklemedim. Şimdi sizin Paylaştığınızi indiriyorum. Onu dener sizi bilgilendiririm :)

Cery

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Cahit
Cihazım
Mi5s
Meslek
Eczacı
Konular
13
Tamam hocam :)

JrQuen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Verdiğiniz linki indirdim ve yükleyecemde korkuyorum gerçekten :) şimdi bilgisayarım yok malesef eğer gene uçurursam dışarı çıkmam gerekecek açmak için. Size tekrar soruyumda bu sizin verdiğiniz mega linkindeki romda herhangi bur sorun varmı? Kullanıyormusunuz ona göre yukleyelim şimdi :) tekrar teşekkürler :)

JrQuen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Ynt: N900/N9000Q Galaxy Note 3 MIUI Rom v5 4.8.1 - TÜRKÇE

Hocam yükledim çok teşekkür ederim sıkıntı sorun yok gayet stabil ve güzel çalışmakta. Biliyorum çok soru sordum ama bu son soru :) galeride yerel resimlerimde mesela kameradan cekilen resimlerim gözüküyor lakin telefondan bi tane resim cektimmi diger resimler gidiyor ve kamera görüntüleri adı altında o çektiğim resim gidiyor ve galeriden ekran görüntülerine erişimiyorum. Bunlarıda çözdükmu gerçekten çok iyi olacak. Şimdiden teşekkürler saygılar. :))

Cery

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Cahit
Cihazım
Mi5s
Meslek
Eczacı
Konular
13
Onlar galeride altta local images (yerel resimler) kısmına girince hepsi görünüyor. Whatsspp resimleri, screenshot lar falanlar filanlar hepsi orda :) ilk galeriye girince sadece kamera fotoları görünüyor

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Eski çekilen resimleri DCIM içinde Camera klasörüne atın. Eski resimler ilk galeriye girişte görünür. Yerel resimlerde de diğerleri görünür

JrQuen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Screenshot atamiyorum hocam atarsam ne demek istediğim daha açık olurdu. Yazıyla anlatmaya çalışayım mesela local images da eski olan kamera resimleri görünüyor onda sıkıntı yok. Lakin şimdi bi resim çekeyim yeni çektiğim local images da kamera albümlerinde görünüyor ilk giriştede görünüyor ama eskiden çekilmiş olan resimler ama gidiyor görünmüyor. Screenshots alıyorum bildirim çubuğunda açtığımda görüyorum ama galeride açmak istediğimde resim yok diyor. Buda ayrı bi sorun. Hafıza kartı kullanmıyorum sorun ondan kaynaklı olacağını düşünmüyorum. Şimdiden teşekkürler :)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cvp: N900/N9000Q Galaxy Note 3 MIUI Rom v5 4.8.1 - TÜRKÇE

JrQuen pid=6678 dateline=1406991953' Alıntı:
Screenshot atamiyorum hocam atarsam ne demek istediğim daha açık olurdu. Yazıyla anlatmaya çalışayım mesela local images da eski olan kamera resimleri görünüyor onda sıkıntı yok. Lakin şimdi bi resim çekeyim yeni çektiğim local images da kamera albümlerinde görünüyor ilk giriştede görünüyor ama eskiden çekilmiş olan resimler ama gidiyor görünmüyor. Screenshots alıyorum bildirim çubuğunda açtığımda görüyorum ama galeride açmak istediğimde resim yok diyor. Buda ayrı bi sorun. Hafıza kartı kullanmıyorum sorun ondan kaynaklı olacağını düşünmüyorum. Şimdiden teşekkürler :)

Hocam aynı sorun bende de var... Başka galeri uygulamasıyla görüntüleyebilirsiniz.

Üst Alt