Sohbet N11 den sakin telefon almayin

ozmopolitan21

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
3 gun once n11 den xiaomi redmi note7 turkiye (genpa) garantili telefon aldim telefon kurulumu yaptiktan sonra kendiliginden internetteyken kapanip acilmaya basladi iade etmek istiyorum 2100 tl para verip aldigim bir urunu neden arizali kullanayim sonucta ayipli mal dedim bizi ilgilendirmez biz urunu sattik servisle muhattap olun dediler..hakem heyetine gidicem birdaha asla burdan alisveris yapmam..

Ataberkk44

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi9
Meslek
Öğrenci
Konular
70
3 gun once n11 den xiaomi redmi note7 turkiye (genpa) garantili telefon aldim telefon kurulumu yaptiktan sonra kendiliginden internetteyken kapanip acilmaya basladi iade etmek istiyorum 2100 tl para verip aldigim bir urunu neden arizali kullanayim sonucta ayipli mal dedim bizi ilgilendirmez biz urunu sattik servisle muhattap olun dediler..hakem heyetine gidicem birdaha asla burdan alisveris yapmam..
Ben de N11 den aldım ama herhangi bir sorunla karşılaşmadım genellemek biraz yanlış olur geçmiş olsun

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
N11 den iade talebi oluşturun 15gün iade hakkınız var

ozmopolitan21

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de N11 den aldım ama herhangi bir sorunla karşılaşmadım genellemek biraz yanlış olur geçmiş olsun
Zaten almakta bi sorun yok dostum...sattiktan sonra bi sorun olursa hic orali bile olmuyorlar hep saticinin tarafindalar ve benim gibi problem yasayan cok insan var pisman olan onun icin genelleme yaptim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

N11 den iade talebi oluşturun 15gün iade hakkınız var
Evet ama hic orali bile olmuyolar..iade gonderseniz bile almayiz kutusunu acmisiniz simkart takip internete girmisiz bizi ilgilendirmez diyip kestirip atiyorlar

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Zaten almakta bi sorun yok dostum...sattiktan sonra bi sorun olursa hic orali bile olmuyorlar hep saticinin tarafindalar ve benim gibi problem yasayan cok insan var pisman olan onun icin genelleme yaptim

Evet ama hic orali bile olmuyolar..iade gonderseniz bile almayiz kutusunu acmisiniz simkart takip internete girmisiz bizi ilgilendirmez diyip kestirip atiyorlar
Cihazı bi sıfırlayın, sorun devam ederse paketleyip yollayın. SEVE SEVE aldırırlar adama. Mutat kullanım diye birşey var, SIM kart takılı olsa bile. Sizinki keyfi değil, zaruri. Arıza var çünkü.

Ama dikkat edin, sorununuzun devam ediyor olması lazım. Aksi taktirde siz haksız da çıkabilirsiniz. ;)

ozmopolitan21

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
"N11'den sakın telefon almayın!" N11 sadece aracı, satan firmanın adını yanına yazmalısın.
Sonucta hesap bilgilerimiz n11 de mevcut...saticiya nasil destek olmayi biliyorsa tuketicinin de haklarini korumali...muadil sitelerde (hepsiburada,gittigidiyor vb) boyle sorun yasayan insan sayisi cok azdir

Cihazı bi sıfırlayın, sorun devam ederse paketleyip yollayın. SEVE SEVE aldırırlar adama. Mutat kullanım diye birşey var, SIM kart takılı olsa bile. Sizinki keyfi değil, zaruri. Arıza var çünkü.

Ama dikkat edin, sorununuzun devam ediyor olması lazım. Aksi taktirde siz haksız da çıkabilirsiniz. ;)
Sifirladim ama yinede olmadi satici iade almam diye diretiyor...yapacak tek care hakem heyeti gorunuyor

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Sonucta hesap bilgilerimiz n11 de mevcut...saticiya nasil destek olmayi biliyorsa tuketicinin de haklarini korumali...muadil sitelerde (hepsiburada,gittigidiyor vb) boyle sorun yasayan insan sayisi cok azdir
Zaten kayıt olurken Üyelik Sözleşmesi adında bir sözleşme var, "Üyelik Sözleşmemiz’de 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında" diye başlıyor hani. O zaman satıcıyla direkt irtibat kurup satın alın, "N11'den sakın telefon almayın!" dediğiniz zaman konu değişir.

ozmopolitan21

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Satıcı ile tüketici arasindaki bir satışsa ne diye n11in aracı olmasina gerek var ve guvenli alisveris sitesi deniyor...kusura bakmayin eger aracı site oluyorsa ortada bi kusurda varsa n11 nasıl kazanca ortaksa sorunlarda da ortaktir...insallah benim yasadigim sıkıntıdan yasamazsaniz eger boyle bisey yasarsaniz bu yazdiklarim akliniza gelsin

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Satıcı ile tüketici arasindaki bir satışsa ne diye n11in aracı olmasina gerek var ve guvenli alisveris sitesi deniyor...kusura bakmayin eger aracı site oluyorsa ortada bi kusurda varsa n11 nasıl kazanca ortaksa sorunlarda da ortaktir...insallah benim yasadigim sıkıntıdan yasamazsaniz eger boyle bisey yasarsaniz bu yazdiklarim akliniza gelsin
Tabii ki o yönde haklısınız. Ben de demek istiyorum ki satıcının adını da belirtin. Sadece N11 yazarak diyorum, olmaz.

Üst Alt