Yardım N11.com Turuncu Mağazadan Alışveriş Yapan Var Mı ?

erdistanbul

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdi
Cihazım
iphone 5
Konular
18
Arkadaşlar merhaba

Forumumuzun yönlendirdiği anlaşmalı satıcılarda sadece gold renk mi5 kaldığından dolayı N11.COM turuncu mağazadan beyaz renk mi5 almaya karar verdim.Aranızdan bu satıcıdan mi5 alan arkadaşlar varmıdır ?
Herhangi bir olumsuzlukla karşılatınızmı acaba ?
sizden gelen değerli yorumların neticesine göre bugün sipariş vermeyi planlıyorum..

Berker

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berker
Cihazım
mi5
Konular
0
Turuncu mağaza hakkında olumlu yorumlarınız olursa aynı şekilde ben de almayı düşünüyorum.

Oyla:

PrincePhoenixTr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiamo Mi 5
Konular
6
Arkadaşlar merhaba

Forumumuzun yönlendirdiği anlaşmalı satıcılarda sadece gold renk mi5 kaldığından dolayı N11.COM turuncu mağazadan beyaz renk mi5 almaya karar verdim.Aranızdan bu satıcıdan mi5 alan arkadaşlar varmıdır ?
Herhangi bir olumsuzlukla karşılatınızmı acaba ?
sizden gelen değerli yorumların neticesine göre bugün sipariş vermeyi planlıyorum..

Turuncu mağaza hakkında olumlu yorumlarınız olursa aynı şekilde ben de almayı düşünüyorum.

Değerli arkadaşlar. Turuncumagaza ile yaptığım uzun görüşmeler neticesinde kendilerini yeterince iyi tanıdım sizlere yardımcı olmaya çalışayım. Öncelikle gecesini gündüzüne katarak çalışan arkadaşlardır. Ne zaman arasanız telefonu açarlar ve sorduğunuz soruları da sabırla cevaplarlar. Kendileri Türkiye'ye az gelen fiyat performans ürünleri üzerinde çalışmaktalar ben kendileriyle 2 ay kadar telefon almak için iletişimde bulundum ama oradan almadım en sonunda bu site üzerindeki satıcılardan aldım. Peki neden? Çünkü her ne kadar turuncumagaza hakkında onlarca olumlu yorum görsem de anlaşmalı oldukları garanti servisi olan Delta Servis hakkında %90 olumsuz yorum gördüm. Orijinal üründen parça çalıp sahtesini takmaları yönünde şikayetler, telefon yazılımsal bi sebeple garantiye gitse bile işlemci yanmış diyerek istedikleri ekstra 400-500 lira ücretler. İthalatçı firma tabiki bu forumlardan güvenilir geliyor insanın gözünde ama bence bu forumda telefon satan arkadaşların bize sağladığı garanti çok daha iyi. Sonuçta siz elinizdeki telefonu düşürürseniz ekran kırılırsa garanti servisi de sizden ücret isteyecek bu siteden aldığınız arkadaş da ücretle yapacak. Bu nedenle ben bu siteden aldım en azından bu sitedeki insanların referansları iyi yorumlar güzel hepsi işinin arkasında iyi adamlar. ilgililer sorularınızı cevaplıyorlar. Demem o ki turuncumagaza işini çok iyi yapan bir firmadır ama telefonun garantisi onlara ait değil Delta Servis ile anlaşmalılar bu sebeple ben almadım. İkinci bir sebebi ise piyasa koşullarından etkileniyor ithalatçı firma olduğu için devlete de belli ödemeler yapıyorlar ve 200 lira daha fazlaya satıyorlar buradaki fiyatlara göre. Çünkü garanti sağlıyorlar. e ama garantiyi delta veriyor ve bu kötü bişey. E o halde neden gidip daha kötü bişey için 100 TL ekstra vereyim ki dedim ben :)

Oyla:

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
Hocam ben turuncumağazadan alalı daha 1 ay olmadı. çok ilgili ve güvenilir bir mağaza. Kesinlikle tavsiye ederim.

Oyla:

kral1213

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
9
ben newport tan aldım n11 de tavsiye ederim gayet düzgün

Oyla:

Red_d

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1
Ben de turuncu mağazadan aldım. Mi 5 128 gb. Buradaki konuları okuyunca garipsedim. Telefonda zerre kadar hata yok. Ne romda ne yazılımlarda ne donanımlarda. Tabi forumu telefonu aldıktan sonra gördüm :) Servislere çok güvenmem ama herhangi bir sorun çıkarsa (inşallah çıkmaz) burdaki arkadaşlardan yardım alabileceğimi düşünüyorum çünkü her konuda yardımcı oluyorlar. Tavsiyem önce buradaki arkadaşlardan araştır sonuçta fiyat farkı yok gibi bişey. Hem nereden alırsanız alın Mi ailesine severek dahil olursunuz :) Bu telefonu hakkaten seviyorum.

Oyla:

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
Ben de turuncu mağazadan aldım. Mi 5 128 gb. Buradaki konuları okuyunca garipsedim. Telefonda zerre kadar hata yok. Ne romda ne yazılımlarda ne donanımlarda. Tabi forumu telefonu aldıktan sonra gördüm :) Servislere çok güvenmem ama herhangi bir sorun çıkarsa (inşallah çıkmaz) burdaki arkadaşlardan yardım alabileceğimi düşünüyorum çünkü her konuda yardımcı oluyorlar. Tavsiyem önce buradaki arkadaşlardan araştır sonuçta fiyat farkı yok gibi bişey. Hem nereden alırsanız alın Mi ailesine severek dahil olursunuz :) Bu telefonu hakkaten seviyorum.
Hocam siz bildirimlerde ve uygulamalarda kaydırma sorunu yaşamıyor musunuz? Mesela instagram da en üstteki hikayeyi kaydırırken ya da facebookta önerilen arkadaşları sağa sola kaydırırken ya da haber uygulamalarında..

Oyla:

kral1213

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
9
merhaba ben n11 de newport tan aldım mi5s hiç sorun yok sadece instagram da oda son güncelleme de oldu hikaye kısmını kaydırırken ekran komple kayıyor ama bir önceki güncelleme de yoktu sanırım sıradan facebook un hatalarından birisi :) düzelir diye düşünüyorum

Oyla:

CML4141

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cemal Demir
Cihazım
Mi box
Konular
0
KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE ALIŞ VERİŞ YAPILMAZ BU MAĞAZADAN ÇÜNKÜ ;
Merhaba, Ben Turuncumağazadan Mi Box aldım, iade için gönderdim çünkü istediğim programları bulamadım içinde iade kabul edilmedi teknik servis raparu istendi, cihaz 2.el açılmış denildi....Özetle KESİNLİKLE ALIŞ VERİŞ YAPMANIZI TAVSİYE ETMEM HASBEL KADER ARIZALI ÇIKSA İMKANSIZ İADE YAPAMASSINIZ. UZAK DURUN DERİM..

Oyla:
Üst Alt