- Adım
- Tuncay
- Cihazım
- Redmi Note 10s
- Konular
- 11
Zhutiden nasıl indiriyorsun?
Hocam bende miui forumdan indirdim bir tema bu programla temayı uyguladım. Sonra kendi tema programından indirdiğim temayı içe aktar yaptım. Temalarda çıktı ama 3.parti uygulama hatası veriyor kendi tema programından uygulamaya kalkınca ve bir kaç saat sonra orijinal temaya dönüyor. Nasıl halledebilirim?İndiriceğiniz tema adresindeki zhuti.com kısmını silip,mtzfile.gq yazın yeni açılan siteden indirebilirsiniz forumda videolu anlatımı da vardı.
ilave olarak bende de yeniden açılışta tema kayboluyor ama çok sorun değil bence tekrar uygulama içinden patch yapınca geliyor.
Hocam bir sorum olacak MIUI mtz şeklinde temalar mevcut , bunu APK dönüştürmek veya aosp kullanacak şekilde ayarlamak mümkün mü?MY Themer - Tema Düzenleme ve Oluşturma Uygulaması
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
My Themer Hakkında ve Özellikleri:Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
My Themer; MIUI arayüzünü kullanan cihazlara üçüncü taraf tema düzenlemek ve oluşturmak için kullanılabilir.
Not :
- Temaları uygulamak için talimatları dikkatli bir şekilde izlemelisiniz. Bu MyThemer'ın beta sürümüdür ve bazı hatalar olabilir.
Özellikler :
- Üçüncü taraf temaları uygulama.
- Tema düzenleme.
- MTZ formatı içe aktarma.
- MTZ formatı düzenleme.
- Yeni tema (lar) oluşturma.
Dosyayı indir: My Themer_1.1_sid.soepic.mythemer.apk | MIUI Türkiye Forumu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir