Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
markette uygulama yok orijinal sitesinden indirerek kullanabilirsiniz.. Sen ben 6 aydır kullanıyorum mükemmel bir program.. Virüs çıkıyormuş falan diyorlar.. Yalan dolan
Sözlerinize dikkat edin. Benim kimseye yalan borcum yok. Saçma sapan birşey yüzünden de yalancı olmaya hiç niyetim yok. Ekranda gördüğüm Rusça yazılardan ve ünlem işaretinden kıllanıp yazıyı Google ile Translate ettim. Bugün 2 yaşındaki bir çocuğun bile yapabileceği birşey bu. Bunu da ekran resmiyle birlikte paylaştım. Resmi göremiyorsanız benim yapacak birşeyim yok. Ya bir göz doktoruna bir görünün yada yazdıklarımı gözlerinizle okuyun. Ben verilen link için konuşuyorum. Uygulamanın resmi sitesinden bahsetmiyorum. Yazdıklarımı başından sonuna doğru salim kafayla okursanız ne anlatmaya çalıştığımı anlarsınız. Çok zor değil.
Etrafınızda Türkçe bilen birisi varsa lütfen şu cümleleri ona okutup size tercüme etmesini isteyin ondan sonra karşınızdakini yalancılıkla suçlayın.
"Sanıyorum bir yanlış anlama var. Daha önce birçok defa uzun uzun yazdığım için şimdi ayrıntıya girmeyeceğim. Apk dosyalar üzerinde değişiklik yapmaya çok müsait dosyalardır. Herkes herhangi bir apk dosyasının içine istediği kodları yerleştirebilir.
Ben uygulama için herhangi bir eleştiri yapmadım zaten. İndirildiği yer için dikkatli olunmasını tavsiye ettim sadece. Sizlerin kullandığında herhangi bir sıkıntı olmayabilir. Ancak birisi bu uygulama içine birçok şey eklemiş ve bu siteye upload etmiş olabilir. Bu siteden indirmek isteyince verdiği uyarıya dikkat çekiyorum ben. "
Geçen televizyonda ben polisim diye yaşlı bir teyzeyi arayıp dolandıran kişilere karşı gerçek polislerin teyzeyi adamın dolandırıcı olduğuna ikna etmelerine döndü burası. Sonuçta Teyze hayır o polis ben parayı onun verdiği hesaba yatıracağım diye inat etmiş ve yatırmıştı.
Bana ne ya.
Sent from my MI PAD using Tapatalk