Uygulama Müzik, Video Ve Fİlm İndirme Uygulaması !!!!

m3hm3tbaran

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Gm discovery
Konular
13
İndiren arkadaşlar sıkıntı olursa yazın

HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

devourlove

Ahmed Tuğra Karaca
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mucahit
Cihazım
Mi 12 Lite
Meslek
otomotiv
Konular
6
Bende cokuzun zamandır kullanıyorum chatin_62 hocam bir sıkıntısına rastalamadim hatta converter programları ile müziğin albüm kapağını ve sizlerini bulup müziği istediğim yerden kesebiliyorum.Arkadaşımıza paylaşım için teşekkür ederiz.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bende cokuzun zamandır kullanıyorum chatin_62 hocam bir sıkıntısına rastalamadim hatta converter programları ile müziğin albüm kapağını ve sizlerini bulup müziği istediğim yerden kesebiliyorum.Arkadaşımıza paylaşım için teşekkür ederiz.

Sanıyorum bir yanlış anlama var. Daha önce birçok defa uzun uzun yazdığım için şimdi ayrıntıya girmeyeceğim. Apk dosyalar üzerinde değişiklik yapmaya çok müsait dosyalardır. Herkes herhangi bir apk dosyasının içine istediği kodları yerleştirebilir.
Ben uygulama için herhangi bir eleştiri yapmadım zaten. İndirildiği yer için dikkatli olunmasını tavsiye ettim sadece. Sizlerin kullandığında herhangi bir sıkıntı olmayabilir. Ancak birisi bu uygulama içine birçok şey eklemiş ve bu siteye upload etmiş olabilir. Bu siteden indirmek isteyince verdiği uyarıya dikkat çekiyorum ben.
Ayrıca herhangi bir sorun olup olmadığını, uygulamanın arka planda neler yaptığını anlamak ta çok kolay olmayabilir.

Ben uyarımı yapayım, isteyen istediğini yapsın.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

devourlove

Ahmed Tuğra Karaca
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mucahit
Cihazım
Mi 12 Lite
Meslek
otomotiv
Konular
6
Sen çok haklısın hocam uyarıların dikkate alınmalı bencede sonuçta ufacık bir yazilim ile tüm bilgilerimizi çalabilirler tekrar ediyorum bilgilendirme için teşekkür ederim.

datxhum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi mi4
Konular
11
Adı ne programın ? Markette yok mu ? İşe yarar uygulama gibi duruyor
markette uygulama yok orijinal sitesinden indirerek kullanabilirsiniz.. Sen ben 6 aydır kullanıyorum mükemmel bir program.. Virüs çıkıyormuş falan diyorlar.. Yalan dolan

m3hm3tbaran

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Gm discovery
Konular
13
Aynen vürüs falan yok

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
markette uygulama yok orijinal sitesinden indirerek kullanabilirsiniz.. Sen ben 6 aydır kullanıyorum mükemmel bir program.. Virüs çıkıyormuş falan diyorlar.. Yalan dolan
Sözlerinize dikkat edin. Benim kimseye yalan borcum yok. Saçma sapan birşey yüzünden de yalancı olmaya hiç niyetim yok. Ekranda gördüğüm Rusça yazılardan ve ünlem işaretinden kıllanıp yazıyı Google ile Translate ettim. Bugün 2 yaşındaki bir çocuğun bile yapabileceği birşey bu. Bunu da ekran resmiyle birlikte paylaştım. Resmi göremiyorsanız benim yapacak birşeyim yok. Ya bir göz doktoruna bir görünün yada yazdıklarımı gözlerinizle okuyun. Ben verilen link için konuşuyorum. Uygulamanın resmi sitesinden bahsetmiyorum. Yazdıklarımı başından sonuna doğru salim kafayla okursanız ne anlatmaya çalıştığımı anlarsınız. Çok zor değil.

Etrafınızda Türkçe bilen birisi varsa lütfen şu cümleleri ona okutup size tercüme etmesini isteyin ondan sonra karşınızdakini yalancılıkla suçlayın.

"Sanıyorum bir yanlış anlama var. Daha önce birçok defa uzun uzun yazdığım için şimdi ayrıntıya girmeyeceğim. Apk dosyalar üzerinde değişiklik yapmaya çok müsait dosyalardır. Herkes herhangi bir apk dosyasının içine istediği kodları yerleştirebilir.
Ben uygulama için herhangi bir eleştiri yapmadım zaten. İndirildiği yer için dikkatli olunmasını tavsiye ettim sadece. Sizlerin kullandığında herhangi bir sıkıntı olmayabilir. Ancak birisi bu uygulama içine birçok şey eklemiş ve bu siteye upload etmiş olabilir. Bu siteden indirmek isteyince verdiği uyarıya dikkat çekiyorum ben. "

Geçen televizyonda ben polisim diye yaşlı bir teyzeyi arayıp dolandıran kişilere karşı gerçek polislerin teyzeyi adamın dolandırıcı olduğuna ikna etmelerine döndü burası. Sonuçta Teyze hayır o polis ben parayı onun verdiği hesaba yatıracağım diye inat etmiş ve yatırmıştı.

Bana ne ya.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Son düzenleme:

m3hm3tbaran

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Gm discovery
Konular
13
Bu seferde sen lafı bana çarpıtıyorsun bilader benim kimsenin telefonunu bozmak gibi bi niyetim yok eğer uygulamanın kodlarıyla oynayacak olsaydım yada farklı bi amacım olsaydı reklamsız linki paylaşmazdım

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar neden anlamak istemiyorsunuz?? chatin_62 hocamın söylediği şey siz veya geliştiricisi yapmasa bile play store dışındaki apk dosyalarına ek özellikler eklenerek virüslü hale getirilebilir, özellikle kişisel bilgileriniz çok rahat bir şekilde ele geçirilebilir Bu google uygulamaları da dahil olmak üzere her uygulama için geçerlidir. Bu nedenle play store dışından uygulama yüklenirken çok daha dikkatli olunması gerekir. Forum yöneticisi olarak bu riske dikkat çekmiş ve sorumluluğunu yerine getirmiş. Bunu yaptığı için de sizlerden kat be kat bilgili ve tecrübeli birini yalancı diyerek suçlayacak veya bilader diye hitap edecekseniz paylaşım ve yorum yapmayı hemen durdurabilirsiniz aksi halde ben durdurmak zorunda kalacağım.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bu seferde sen lafı bana çarpıtıyorsun bilader benim kimsenin telefonunu bozmak gibi bi niyetim yok eğer uygulamanın kodlarıyla oynayacak olsaydım yada farklı bi amacım olsaydı reklamsız linki paylaşmazdım

LÜTFEN SİZİN İNSANLARIN TELEFONLARINI BOZMAK GİBİ BİR NİYETİNİZ OLDUĞUNU YADA KODLARLA OYNADIĞINIZI YAZDIĞIM CÜMLELERİMİ BANA YAZARMISINIZ?

Saygısız hitabınızdan geçtim, yazdıklarımı tekrar tekrar yeniden okudum. Sırf acaba yanlış anlamaya müsait birşey mi yazdım da arkadaşlar anlamamakta bu kadar ısrarcı davranıyorlar diye. Ama yok. Herşeyi gayet açık ve net yazmışım. Allahaşkına ben nerede size bir ithamda bulundum? Şu cümleden nasıl olup ta kendinize bir itham uyduruyorsunuz aklım almıyor. Ya ben çok geri zekalıyım yada ortada farklı bir durum var.

Ben uygulama için herhangi bir eleştiri yapmadım zaten. İndirildiği yer için dikkatli olunmasını tavsiye ettim sadece.

Durumu tamamen bambaşka bir yöne çekmeyi nasıl beceriyorsunuz bravo doğrusu. Yoksa o rus sitesi size mi ait. Çünkü sadece bu durumda yazdıklarınız bir mana taşıyabiliyor.

Üst Alt