Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bayıldım desem az kalır. Tabi klibiyle müziğin kendisini bağdaştırmak biraz zor hatta imkansız ama parça gayet iyi
İşte ben bu konuyu bu yüzden açmıştım. Müzik konusundaki ufkumuz genişlesin, yeni müzikler, yeni tarzlar dinleyelim, sevelim diye. Bu şu an bana yaradı gibi sanki. Teşekkürler hocam. Listeme ekliyor, hatta indiriyorum
Bu tarz müzikleri de severim dinlerim hocam. EDM - Dubstep tarzı parçaları da gayet severim. Ama kaliteli, kulağıma o tonu, doğru ritimleri oturduğu zaman benim için tadından yenmez bir zevk haline geliyor. Hali hazırda yine düzgün bir parça olduğu sürece Trap müziklerini de severim. (Türkçe Rap değil bildiğimiz Trap ) Yine aynı şekilde günümüz Rap, Hip-Hop parçalarını da severim. Genelde yabancı sanatçılar oluyor tercihim türü fark etmeksizin. Doğrusunu söylemek gerekirse çok nadirdir dinlediğim Türkçe müzikler. Onlarda eski veya çok eski parçalar oluyor zaten. Kısacası sizin paylaştığınız müzik de gayet güzel teşekkürler
Person of interest dizisinde suç patronu elias ortaya çıkınca çalmıştı hocam. O dizi beni bu güzel şarkıyla buluşturdu
Ve feeling Good şarkısı da aynı dizide elias ile birlikte çalmıştı. En güzel şarkılar Elias ile eşlik ediyor sanırım
Suan da feeling Good dinliyorum sonraki şarkım "the truth handsome boy modeling school"(dizide çalan şarkılardan)
dinleyin kesinlikle. Bu arada bende teşekkür ederim.