Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşlar mi note 8 pro 128 gb kullanıyorum pc den telefonuma mp3 yükledim ama müzik çalarda albüm kapak resimleri çıkmıyor nedenini bilen varmı
Arkadaşlar aynı sorun bendede var çözümü bulan oldu mu. Muud uygulaması üzerinden indirdiğim müziklerin fotoları Samsung cihazında müzik çalarda görünüyor ama burda yok
Mi music gömülü resimleri görmüyor. Manuel olarak eklemek veya klasöre atmak gerekiyor.
Mi music uygulamasında ekran bu şekilde
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
YouTube music de ise aynı şarkı bu şekilde.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olayı çözdüm galiba arkadaşlar. Şarkı çalarken albüm düzenleye giriyoruz. Albüm adı boş ise ben şarkıcıya göre koyması için şarkıcı adını girdim ve ok ledim. Bu şekilde kapak geliyor. Yalnız tek sorun her şarkı için yapılması. Bir video çektim. Daha anlaşılır olur inşallah.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sizler bence müzik uygulamasının sürümünü bir kontrol edin. Bende hiç bir ek ayar yapmadan indirmiş olduğum mp3 parçaların kapakları görünüyor. Varsa şarkı sözleride görünüyor.
Sizler bence müzik uygulamasının sürümünü bir kontrol edin. Bende hiç bir ek ayar yapmadan indirmiş olduğum mp3 parçaların kapakları görünüyor. Varsa şarkı sözleride görünüyor.