ismail78 Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım İsmail Cihazım Mi max Konum Antalya Katılım 23 Ekim 2016 Konular 50 Mesajlar 422 Tepkime puanı 188 Puanları 58 20 Ocak 2018 #1 Selam arkadaşlar ben samsung'un müzik çalarını istiyorum bunun için ne yapmam gerek flaşnacak birşey olursa çok sevinirim
Selam arkadaşlar ben samsung'un müzik çalarını istiyorum bunun için ne yapmam gerek flaşnacak birşey olursa çok sevinirim
ismail78 Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım İsmail Cihazım Mi max Konum Antalya Katılım 23 Ekim 2016 Konular 50 Mesajlar 422 Tepkime puanı 188 Puanları 58 20 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #11 osmnunlu' Alıntı: Çok güzel hocam tavsiye ederim. Eksiği var desem daha doğru olur. Bildirimlerde bir önceki müziğe geçiş yok hocam. Genişletmek için tıkla ... Nereden indirdiniz hocam link atarmısınız? Oyla: Oyla 0 Downvote
osmnunlu' Alıntı: Çok güzel hocam tavsiye ederim. Eksiği var desem daha doğru olur. Bildirimlerde bir önceki müziğe geçiş yok hocam. Genişletmek için tıkla ... Nereden indirdiniz hocam link atarmısınız?
osmnunlu Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Osman Cihazım Mi 6 Meslek Doktor Konum Kayseri Katılım 12 Ocak 2017 Konular 3 Mesajlar 59 Tepkime puanı 17 Puanları 8 20 Ocak 2018 #12 ismail78' Alıntı: Nereden indirdiniz hocam link atarmısınız? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir global forumu takip etmenizi tavsiye ederim hocam Oyla: Oyla 0 Downvote
ismail78' Alıntı: Nereden indirdiniz hocam link atarmısınız? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir global forumu takip etmenizi tavsiye ederim hocam