Yardım Müziği kapattigim halde arka planda çalmaya devam ediyor

sensiz62

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Az
Cihazım
Xiaomi mi9
Konular
5
Yeni güncellemeyle bu sorun oluştu. İsaretledigim tuşa basıp uygulamayı sağa sürükleyip kapattigimda müzik kapanıyordu. Guncellemeden sonra bunu yaptığımda uygulama bu ekrandan gidiyor ama muzik calmaya devam ediyor bu sorunu nasil duzeltebilirim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Devransahinx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devransahinx
Cihazım
Redmi note 7
Konular
82
Anasayfada uygulama çekmecesinde temizleme var ordan daha iyi temizleme yapabilirsiniz :)

Oyla:

memocaan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Deezer uygulamasında sorun şarkıyı durdurup sağa atıp kapatınca bile şarkı çalmıyor ama bildirim alanında kalıyor tekrar uygulamayı açıp kapatmanız gerekiyor. Deezer uygulmasının ayarlar kısmında bununla ilgili birşey yok. Geri bildirim için form gibi bir site açılıyor. Oraya başlık açabilirsiniz

Oyla:

sensiz62

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Az
Cihazım
Xiaomi mi9
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Deezer uygulamasında sorun şarkıyı durdurup sağa atıp kapatınca bile şarkı çalmıyor ama bildirim alanında kalıyor tekrar uygulamayı açıp kapatmanız gerekiyor. Deezer uygulmasının ayarlar kısmında bununla ilgili birşey yok. Geri bildirim için form gibi bir site açılıyor. Oraya başlık açabilirsiniz
Evet bildirim alanında kalıyor guncellemeden önce sağa attığımda bildirim alanindan da gidiyordu müzikte çalmıyordu.

Oyla:
Üst Alt