Yardım Mutlu Son: The system has been destroyed.

canersaglamw

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Sağlam
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Sanayi Dalgıcı
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Gloal 11.0.4
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Fastboot'a da giremiyorum. Ne yapcam ben ":D". TWRP denen şeyi kurcalarken recovery yapmadan yeni bir rom atmak için wipe bölümünden herşeyi sildim. Sanırsam bir yerleri yanlış anlamış olacağım ki telefon kapanadı ve açıldığında bu güzel yazı ile beni karşıladı. Fastboot'ta açılmıyor hiçbişey yapamıyorum sadece hata alıyorum. Acilen yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Ek olarak Ironside adlı kullanıcının paylaşmış olduğu versiyonu indirmiş bulunmaktayım rica ediyorum bilgisi olan yardım etsin. Şuan sadece bekliyorum.

Son düzenleme:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hata aldım.
error:Missmatching image and device diye.. Sanırsam mi9t'ye ait bir rom olduğu için onay vermedi birde note8 için olan rom'u indirip deneyeceğim.
Hocam size mi9 konusu örnek olması açısından verildi, cihazınıza ait fastboot romu indirip kurmanız gerekli

Oyla:

canersaglamw

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Sağlam
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Sanayi Dalgıcı
Konular
3
Hocam note 8 e 9t romu yüklenir mi devil~~:@

Cihazınıza ait TGZ uzantılı romu direk pc masa üstüne indirin.

Hocam konu ile ilgili bir bilgim olmadan başladım işe. Forumdaki yönlendirmeler ile yaparım diye birazda kendime güvendim açıkcası. Şuan da cezasını çekiyorum. Birde sanırsam TGZ uzantılı romun kurulumunda TRWP kullanılıyor ve ben şuan sistemimde TRWP'ye giriş yapamıyorum.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam konu ile ilgili bir bilgim olmadan başladım işe. Forumdaki yönlendirmeler ile yaparım diye birazda kendime güvendim açıkcası. Şuan da cezasını çekiyorum. Birde sanırsam TGZ uzantılı romun kurulumunda TRWP kullanılıyor ve ben şuan sistemimde TRWP'ye giriş yapamıyorum.
Hocam sizinle biraz önce bağlantı paylaşıldı, oradan indirin romu.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

Linkten fastboot romu direk pc masa üstüne indirin. İndirme işlemi bittikten sonra winrar 5.50 üzeri sürüm ile rar dosyasını sağ klik yapıp yine masa üstüne çıkarın.

Mi-Flash uygulamasından çıkarttığınız klasörü gösterip daha önce yazdığım clean all seçili olup yükleme işlemine başlayın.

Oyla:

canersaglamw

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Sağlam
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Sanayi Dalgıcı
Konular
3
Hocam note 8 e 9t romu yüklenir mi devil~~:@

Cihazınıza ait TGZ uzantılı romu direk pc masa üstüne indirin.

Çok teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için gerekli işlemleri yapıp döneceğim.

Oyla:

canersaglamw

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Sağlam
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Sanayi Dalgıcı
Konular
3
Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
İndirdim hocam elimde şuanda rom dosyası da 30dk içinde inmiş olcak. Ardından adımları gerçekleştireceğim. Yardımınız için teşekkür ederim. Sonucu adım adım buraya yazacağım
Hocam adımları uygularken sakin ve soğuk kanlı davranın, acele edip hatalı işlem yapmamaya dikkat edin. Stoya hocamın paylaştığı adımları dikkatli şekilde uygularsanız sorunsuz kurulum yaparsınız.

Oyla:
Üst Alt