Yardım Mutlak ses sorunu!

fkmlykia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Faruk
Cihazım
Mi Note 10 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 13.0.4
Telefon Modeli
Mi note 10 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selamlar, kafayı yemek üzereyim. Yeni bir Bluetooth kulaklık aldım bağlandım her şey güzel fakat müziği başlattığımda asla ses gelmiyor. Kulaklık ayarlarına baktığımda mutlak ses seçeneği sürekli kapanıp açılıyor göz kırpar gibi. Mutlak sesi oradan kapatsam da sonuç aynı. Yok mu bunun bir çözümü? İnternette araştırdım bir sürü insanda var ama asla bir tane çözüm bulamadım. Lütfen yardım.( Xiaomi mi note 10 lite )

iwopocha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bülent
Cihazım
mi note 10 lit
Konular
0
aynı sorun bende de var. ne yaptıysam olmadı. format bile düzeltmedi sorunu. telefonu değiştirdim çok şükür. bir daha xiaomi aslaaaa

Oyla:

Mustafa_00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
0
Aynı sorun bende de var. Telefonu (Note9 Pro) iki ucundan bükünce ses gelmeye başlıyor :) Belki kısa devre gibi bir olay gerçekleşiyordur bilmiyorum. Bi süre bu şekilde devam edicem gibi duruyor, şu anlık iş görüyor.

Bundan sonra en sağlıklı yöntem telefonu değiştirmek olucaktır

Oyla:

mahoagaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mahmut
Cihazım
mi band 4
Konular
0
konuyu hortlatıyorum gibi olcak kusura bakmayın ama aynı sorun 1 haftadır benimde telefona bulaştı. cihazım mi 11 lite, eşimde de aynı cihaz var aynı zamanda almıştık. arabaya bağlıyorum bende müziği oynatmazken eşimin telefonda sorun yok. keza kablosuz kulaklıkta da aynı sorun bende mevcutken eşimde bir sıkıntı yok. ne illet bişeymiş ya işe giderken arabada müzik açıp dinleyemiyoruz. çözümü bulabilen oldu mu olduysa yardımcı olursa çok makbule geçer. yakın zamanda s25 ultra alıp kenara çekilecem daha da xiaomi ye tövbe

Oyla:
Üst Alt