- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Leeco pro 3
- Konular
- 7
Arkadaşlar merhaba şuan bende @by3kk arkadaşımızın yaşadığı sorunu yaşıyorum MUSTAFA KORAY SELDUMAN'dan Xiomi mi note 2 128 gb telefon satın almak için konuştum bana 8 ay sorunsuz kullanıcağımı söyledi kayıtsız olduğunu söyledi okey tamam dedim telefonu getirdi işyerime kadar geldi buraya kadar herşey sorunsuz ancak ödemesini yaptım gitti sonra arkadaşımı aradım ses gitmiyor dedim kendisine böyle böyle şehir dışına çıkıcaktım çıktım telefon kaldı birgün baya sorunluydu kendisine her sorunu aktardım oneplus 3t vereyim dedi yada diğer modellerden ben çizik telefon asla almam bunu biliyor kendisi bu yüzden sanırım titiz davranıyor diye düşündüm sonra geldi oneplus 3 getirmiş göstermeye birde kardeşime zuk z2 pro alıcaktım onuda getirmiş ben zuk 2 pro sıfırmı dedim evet dedi inceledim telefon 2. eldi ha yok seninki 3 gün sonra gelicek dedi o başkasının iyi tamam dedim dün aradım 01/06/2017 tarihinde telefonum noldu dedim bugün gelicem dedi getircem bugün kesin gelicekmi dedim evet dedi iyi tamam dedim bekledim gelmedi aradım açmadı yazdım cevap verdi whatsapp tan telefonlar çok çizik geldi dedi yurt dışından gelen telefonlar sıfır nasıl çizik gelebilirki neyse paramın iadesini istedim ve kendisine hiç bir şekilde ulaşamıyorum mesaj atıyorum cevap vermiyor arıyorum açmıyor son çare buraya yazayım konuyu dedim kendisinden daha öncede alış veriş yaptım ancak bu defa neden böyle bir sorunla uğraşıyorum anlamış değilim.